NEA

Ημέρα Εθελοντισμού Janssen Ελλάδος-Happy Kids

Ημέρα Εθελοντισμού Janssen Ελλάδος-Happy Kids

Οι εργαζόμενοι της φαρμακευτικής εταιρείας Janssen Ελλάδος συμμετείχαν ενεργά στην «Ημέρα Εθελοντισμού Janssen Ελλάδος», η οποία ήταν ειδικά αφιερωμένη στα παιδιά, για αυτό και έφερε το χαρακτηριστικό τίτλο «Happy Kids».

 

Ειδικότερα, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, περισσότεροι από 120 εργαζόμενοι της εταιρείας, σε συνεργασία και με το Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, επισκέφτηκαν 3 νηπιαγωγεία, το 1ο – 3ο & 4ο Νηπιαγωγείο Πεύκης, και εργάστηκαν εθελοντικά για την επιμέλεια και ανακαίνιση των προαύλιων χώρων που φιλοξενούν τα παιδιά.

 

Την επιλογή αυτών των δομών του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης εκ μέρους της εταιρείας, εξήρε ο Δήμαρχος κ. Τάσος Μαυρίδης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά και συνεχάρη τόσο τη Διοίκηση, όσο και όλους τους εργαζομένους της Janssen Ελλάδος για την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία.

 

«Σήμερα, εργαζόμενοι εθελοντικά, προσφέραμε στα παιδιά. Η συγκεκριμένη δράση είχε επίσης σκοπό να υποστηρίξουμε την τοπική κοινότητα που εδρεύουμε και επιχειρούμε», δήλωσε ο κ. Μάκης Παπαταξιάρχης, Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος. «Στη Janssen, την εταιρεία του μεγαλύτερου παγκόσμιου ομίλου στη Φροντίδα Υγείας, της Johnson & Johnson, ακολουθούμε και εφαρμόζουμε τις θεμελιώδεις αρχές του «Πιστεύω» μας, έχοντας βαθιά επίγνωση της ευθύνης “προς τις κοινότητες όπου ζούμε και εργαζόμαστε και γενικά προς όλη την κοινωνία”».

 

 

Janssen4Good

 

Η «Ημέρα Εθελοντισμού Janssen Ελλάδος» συνδέεται απόλυτα με τη δέσμευση της εταιρείας για κοινωνική υπευθυνότητα, καθώς και με τον εθελοντισμό που επίσης αποτελεί κεντρική φιλοσοφία του ομίλου της Janssen, σε διεθνές επίπεδο. Εδώ και χρόνια, η εταιρεία έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για την υποστήριξη κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων, για την προστασία του περιβάλλοντος (με δενδροφυτεύσεις και ενεργειακές βελτιώσεις στα γραφεία της), αλλά και για τη γενικότερη ευαισθητοποίηση των εργαζομένων της και την ενίσχυση του εθελοντισμού. Μέσα από τις δράσεις Janssen4Good, πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι να υπηρετήσει με σεβασμό και συνέπεια την ευθύνη της απέναντι στην κοινωνία.

 

Η Janssen Ελλάδος πρόσφατα εξέδωσε την πρώτη Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας με βάση τις οδηγίες Global Reporting Initiative (GRI- G4).