Έχετε εισέλθει στην ειδική περιοχή που αφορά αποκλειστικά τους Επαγγελματίες Υγείας

  1. Εγγραφείτε στο Newsletter

    Το DailyPharmaNews.gr είναι το ημερήσιο, ηλεκτρονικό newsletter του website DailyPharmaNews.gr. Αποστέλλεται μέσω e-mail σε μορφή pdf καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, σε 20.000 Ιατρούς, Φαρμακοποιούς κι επαγγελματίες υγείας.

    Στις ηλεκτρονικές του σελίδες θα βρείτε έγκυρη ειδησεογραφία, δίνοντας σε καθημερινή βάση ένα μοναδικό συνδυασμό πληροφόρησης. Επιπλέον παρέχει τη δυνατότητα με ενεργά links να συνδέεται ο αναγνώστης με το website DailyPharmaNews.gr που περιέχει πολλή περισσότερη σχετική ειδησεογραφία γύρω από τους χώρους του Φαρμακείου και της Υγείας γενικότερα.

    Το DailyPharmaNews.gr αποστέλλεται σε μορφή pdf. Για να το διαβάσετε, θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένη κάποια έκδοση του Adobe Acrobat Reader, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στην διεύθυνση: https://get.adobe.com/reader/

  2. Εγγραφείτε στο website

    Να εγγραφείτε στο website DailyPharmaNews.gr για να έχετε πρόσβαση στην ειδική περιοχή των επαγγελματιών υγείας ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε στα παλαιότερα τεύχη του Newsletter, καθώς και σε άλλες υπηρεσίες για επαγγελματίες υγείας που είναι ήδη ή σύντομα θα είναι διαθέσιμες.

  3. Επικοινωνία

Τα «Spam Blockers» μπλοκάρουν και πολλά e-mails τα οποία χρειαζόμαστε. Παρακαλούμε, να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ώστε να επιτρέπουν e-mails από το newsletter@dailypharmanews.gr. Σεβόμαστε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.