Tην πρώτη ανακοίνωση για την κατάσταση της Μαρινέλλας, η οποία κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, εξέδωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης το ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία».

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το ιδιωτικό θεραπευτήριο «ΥΓΕΙΑ»:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη».

Την ανακοίνωση υπογράφει ο θεράπων ιατρός της Ηλίας Κ. Πολιτάκης.

Η μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της συναυλίας της το βράδυ της Τετάρτης.



Η μεγάλη ερμηνεύτρια στο τρίτο τραγούδι έπεσε στη σκηνή έχοντας χάσει τις αισθήσεις της και αμέσως οι μουσικοί της έσπευσαν να την βοηθήσουν.

Σε λίγα λεπτά ασθενοφόρο την παρέλαβε και τη μετέφερε στο νοσοκομείο «Υγεία». Το κοινό πάγωσε με το συμβάν και παρέμεινε στις θέσεις του για αρκετή ώρα, μέχρι να ειδοποιηθούν από την παραγωγή ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τη στιγμή που η μεγάλη ερμηνεύτρια αρχίζει να τρέμει και να σωριάζεται στο έδαφος από το λιποθυμικό επεισόδιο.

Share.
Exit mobile version