Το 1ο Αραβο-Ελληνικό Συνέδριο για την Υγεία, σε διοργάνωση του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου

Το 1ο Αραβο-Ελληνικό Συνέδριο για την Υγεία, σε διοργάνωση του  Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου

Το «1ο Αραβο-Ελληνικό Συνέδριο για την Υγεία» διοργανώνει το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο στις 22-23 Μαΐου 2024 στο ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν και επιχειρηματικές συναντήσεις με περισσότερους από 100 Άραβες επιχειρηματίες και επαγγελματίες στους τομείς που σχετίζονται με την υγεία από 15 αραβικές χώρες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του επιμελητηρίου: «Ανέκαθεν η Ελλάδα και ο αραβικός κόσμος συνέβαλλαν με επιστημονικές συνεισφορές στην ιατρική και τη φαρμακευτική, επηρεάζοντας την εξέλιξη αυτών των τομέων. Και οι δύο πλευρές κατέχουν τους απαραίτητους ανθρώπινους και φυσικούς πόρους και, σε συνδυασμό με την γεωγραφική τους εγγύτητα, μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ενισχύσουν τη συνεργασία τους σε όλους τους τομείς της υγείας.

Στις 22-23 Μαΐου, για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί αποκλειστική συνάντηση των δύο πλευρών ώστε να ανταλλάξουν πληροφορίες, να διερευνήσουν δυνατότητες συμπράξεών τους και ανταλλαγής τεχνογνωσίας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ