Εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» - Από την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ σε συνεργασία με τον ΣΦΕΕ

Εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» - Από την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ σε συνεργασία με τον ΣΦΕΕ

Τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ «Ανάπτυξη νέων φαρμάκων: έρευνα, κυκλοφορία και πρόσβαση» και «Ογκολογία θώρακος: σύγχρονη κλινικοεργαστηριακή προσέγγιση και έρευνα» σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) διοργανώνουν την εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας», την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 και ώρα 10πμ – 2μμ στο Ξενοδοχείο Crown Plaza στην Αθήνα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του συνεδρίου «Ημέρες Παθολογίας».

Η «Ημέρας Καριέρας» θα προσφέρει σε περισσότερους από εξήντα (60) μεταπτυχιακούς φοιτητές των ως άνω προγραμμάτων τη δυνατότητα διασύνδεσης με την αγορά εργασίας, καθώς θα γνωρίσουν και θα συνομιλήσουν με εκπροσώπους φαρμακευτικών εταιρειών μελών του ΣΦΕΕ, αλλά και ιατρικών ομίλων. Οι φοιτητές που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις προοπτικές και τη δυναμική του φαρμακευτικού κλάδου, καθώς και για τις τάσεις και τις επαγγελματικές προοπτικές που διαγράφονται στο χώρο της Υγείας.

«Είναι μεγάλη μας χαρά να συνδιοργανώσουμε με τον ΣΦΕΕ την Ημέρα Καριέρας», δήλωσε ο Καθηγητής Παθολογίας-Ογκολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής της Γ΄ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής και Ομώνυμου Εργαστηρίου, ΓΝΝΘΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», κ. Κωνσταντίνος Συρίγος.
«Οι νέοι που θα συμμετέχουν θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ακούσουν και να συνομιλήσουν με ανώτατα στελέχη έντεκα (11) κορυφαίων φαρμακευτικών εταιρειών, αλλά και τριών (3) ιατρικών ομίλων και δύο (2) κέντρων διεξαγωγής κλινικών μελετών και να ενημερωθούν για τις επαγγελματικές ευκαιρίες που προσφέρει ο χώρος της Υγείας. Τέτοιου είδους επαφές μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου και των νέων είναι εξαιρετικά χρήσιμες και για τους μεν και για τους δε. Ευχαριστούμε τον ΣΦΕΕ που πιστεύει και στηρίζει την προσπάθεια αυτή που ευελπιστούμε ότι θα γίνει θεσμός».