«Μαλλιά κουβάρια» Πολάκης και Νέα Αριστερά μετά την απόσυρση του εμβολίου της Astrazeneca

«Μαλλιά κουβάρια» Πολάκης και Νέα Αριστερά μετά την απόσυρση του εμβολίου της Astrazeneca

Βέλη κατά του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Παύλου Πολάκη εξαπολύουν οι πρώην σύντροφοι του, καθώς σε ανάρτηση του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρει πως «ο τρόπος με τον οποίο επιτίθεται όχι μόνο σε αντιπάλους αλλά ακόμα και σε ανθρώπους που υποτίθεται ότι είναι ακόμα στο ίδιο κόμμα (;), αποτελεί ένα στοιχείο παρακμής και εκφυλισμού».

Αφορμή για την επίθεση του Νάσου Ηλιόπουλου στον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε η ανάρτηση του τελευταίου για την απόσυρση των εμβολίων της AstraZeneca για την οποία ο Παύλος Πολάκης δηλώνει δικαιωμένος. Ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του υπενθύμισε την κριτική που ασκούσε στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την μονοθεματική προσέγγιση σε ότι αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας, κατηγόρησε τον Ανδρέα Ξανθό ότι έλεγε «μπούρδες» ενώ άφησε αιχμές και για τον Αλέξη Τσίπρα που όπως ανέφερε δεν γνώριζε ότι η πολιτική που εφαρμόστηκε ήταν κατευθυνόμενη από το τις πολυεθνικές του φαρμάκου.

«Η εμμονή στο δίλημμα φάρμακα vs εμβόλια το μόνο που κατάφερε ήταν να ισχυροποιήσει τον Μητσοτάκη. Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η συζήτηση παγκοσμίως είναι προνομιακή για δυνάμεις της άκρας δεξιάς. Ο Παύλος Πολάκης ακόμα και σήμερα αρνείται να το αποδεχτεί» σημείωσε στην απάντησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος για τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ και προσέθεσε: «Ο τρόπος με τον οποίο επιτίθεται όχι μόνο σε αντιπάλους αλλά ακόμα και σε ανθρώπους που υποτίθεται ότι είναι ακόμα στο ίδιο κόμμα (;), αποτελεί στοιχείο παρακμής και εκφυλισμού».

Η απάντηση του Παύλου Πολάκη δεν άργησε να έρθει μέσω facebook. Με μεταμεσονύκτια ανάρτησή του, επιτέθηκε στον Ν. Ηλιόπουλο λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «εκφυλισμός είναι να βάζεις το 2021 την τότε νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, να λέει τις επιστημονικές αθλιότητες και πολιτικές γελοιότητες ότι ο εμβολιασμός είναι «πράξη αλληλεγγύης» ότι «χτίζουμε τείχος ανοσίας μαζί» και να δίνεις «αριστερό» άλλοθι στο Μητσοτάκη και την πολιτική του «ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ όπλου του εμβολίου». Πρόσθεσε επίσης ότι «παρακμή είναι να ανέχεσαι έναν Γεροτζιάφα που πούλαγε φύκια για μεταξωτές κορδέλες (τη στιγμή που η Pfizer ήταν ένας από τους χρηματοδότες του εργαστηρίου του) να λέει στον κόσμο «να πάρει τα βουνά» και να τον κατεβάζεις και υποψήφιο στις εκλογές όπου βέβαια μαυρίστηκε καταλλήλως».