NEA

Boehringer: Επεκτείνει τη μονάδα παραγωγής της στη Σαγκάη

Boehringer: Επεκτείνει τη μονάδα παραγωγής της στη Σαγκάη

Η γερμανική εταιρία Boehringer Ingelheim επεκτείνει τις εγκαταστάσεις, άρα και την εμπορική δυνατότητα του εργοστασίου παραγωγής βιολογικών προϊόντων στη Σαγκάη, στην Κίνα.

 

Από τη Ρούλα Σκουρογιάννη

 

Η επέκταση περιλαμβάνει την εγκατάσταση ενός επιπλέον βιοαντιδραστήρα στη μονάδα OASIS της Σαγκάης.

 «Είμαστε απολύτως αφοσιωμένοι στη βιοτεχνολογική μας αποστολή στην Κίνα και είναι ο απώτερος στόχος μας να εξυπηρετούμε τις συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις και τους ασθενείς με φάρμακα υψηλής ποιότητας τόσο στην Κίνα όσο και στην παγκόσμια αγορά», δήλωσε ο καθηγητής Buecheler, Επικεφαλής του Βιοφαρμακευτικού Τομέα της Boehringer Ingelheim.

 Οι διαδικασίες κατασκευής προγραμματίζονται να αρχίσουν το 2019. Το πρώτο εμπορικό φάρμακο που θα παραχθεί στη μονάδα της Σαγκάης είναι ένα μονοκλωνικό αντίσωμα.

 «Προσβλέπουμε στην παροχή στους συνεργαζόμενους με εμάς αυτής της νέας δυναμικής ως προς την προμήθεια θεραπευτικών αντισωμάτων για τους ασθενείς», δήλωσε ο Dr. Jiali Luo, Γενικός Διευθυντής και Site Head της Boehringer Ingelheim στην Κίνα. «Επιπλέον, διαπιστώνουμε μια αυξανόμενη ζήτηση για παραγωγική ικανότητα παγκόσμιας εμβέλειας κυρίως ως προς τα βιολογικά φάρμακα και είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε τις δυνατότητές μας σε τοπικούς αλλά και παγκόσμιους συνεργάτες, σύμφωνα με την αποστολή που έχουμε αναλάβει: ‘China-for-China’ and ‘China-for-Global’».