NEA

Let's ΠΑΠ στο Facebook: Με Live Webinar αφιερωμένο σε κάθε γυναίκα!

Let's ΠΑΠ στο Facebook: Με Live Webinar αφιερωμένο σε κάθε γυναίκα!

Το Let’s ΠΑΠ, η πρώτη Ελληνική εφαρμογή για την υγεία της γυναίκας, διοργανώνει για πρώτη φορά στη Ελλάδα live webinar, ένα διαφορετικό «event ζωής» με θέμα την πρόληψη του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019, στις 19:00 μέσω της επίσημης σελίδας του Let’s ΠΑΠ στο Facebook

 

Όλα όσα αφορούν στην πρόληψη του Καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, σε ένα live webinar, αφιερωμένο σε κάθε γυναίκα, με τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης από απόσταση σε πραγματικό χρόνο.

Ο γυναικολόγος Δρ. Ευριπίδης Μπιλιράκης, γενικός γραμματέας της Ελληνικής Εταιρίας Κολποσκόπησης, θα μιλήσει αναλυτικά για το θέμα, τις νέες μεθόδους πρόληψης και θα απαντήσει στα ερωτήματα κάθε γυναίκας.

Μπορείτε να στείλετε τις απορίες σας, αλλά και ζητήσετε να αναλυθεί οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί και αφορά την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

 Συντονιστείτε την Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019, στις 19:00, στην επίσημη σελίδα του Let’s ΠΑΠ στο Facebook, για να πάρετε τις απαντήσεις σας.

 

Το Let’s ΠΑΠ

Είναι η πρώτη ελληνική εφαρμογή για την υγεία της γυναίκας. Ένα δωρεάν application που έχει στόχο να διαδώσει το μήνυμα  πως: ο ετήσιος γυναικολογικός έλεγχος είναι μια απλή και σύντομη διαδικασία που δεν πρέπει να φοβίζει καμία γυναίκα, αφού μια και μόνον εξέταση μπορεί να της σώσει τη ζωή.

 Το Let’s ΠΑΠ δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε μια σειρά διαδραστικών μαθημάτων και quiz που ενημερώνουν για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του ιού HPV, ενώ  προφέρουν τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα που ολοκληρώσει με επιτυχία τα μαθήματα, να συμμετέχει σε κλήρωση για να κερδίσει δωρεάν προληπτικές εξετάσεις.

 

Επίσης, από την εφαρμογή κάθε γυναίκα μπορεί να καταγράψει τον κύκλο της και η εφαρμογή θα την ενημερώνει για την αναμενόμενη ημερομηνία της επόμενης περιόδου και τις ημέρες ωορρηξίας.

 Το Let’s ΠΑΠ έχει βραβευθεί με το πρώτο βραβείο στα Healthcare Business Awards 2018 και με το πρώτο βραβείο στα Mobile Excellence Awards 2018, ενώ πρόσφατα παρουσιάστηκε στη 83η ΔΕΘ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.