NEA

Το Σαββατοκύριακο η 10η Διημερίδα + Έκθεση ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Το Σαββατοκύριακο η 10η Διημερίδα + Έκθεση ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Ανοίγει το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου τις πύλες της η 10η Διημερίδα + Έκθεση ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της διημερίδας που απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας,  φαρμακοποιούς και γιατρούς θα συζητηθούν διάφορα επίκαιρα ζητήματα, με έμφαση σε πρακτικές λύσεις και ιδέες.

Με συνολικά 149 ομιλητές, 51 ομιλίες, 12 στρογγυλά τραπέζια και 29 εργαστήριο σε 9 αίθουσες, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Διημερίδας περιλαμβάνει 6 θεματικούς πυλώνες:

Το 3ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας (Ε.Φ.Ε.), με ενότητες σχετικά με την πρόληψη, τον ηλικιωμένο ασθενή, τα φυτικά φάρμακα, τον πόνο και τις υπηρεσίες φαρμακευτικής φροντίδας.

Management και Marketing, με ενότητες σχετικά με τη στρατηγική, το μέλλον του φαρμακείου και του ιατρείου, τη διοίκηση, την κινητοποίηση προσωπικού και το μέλλον των νέων φαρμακοποιών και ιατρών.

Καινοτομία και Τεχνολογία, με ενότητες σχετικά με την αξιοποίηση των κοινωνικών δικτύων, τις ψηφιακές εφαρμογές, το φαρμακείο και το ιατρείο του 2029, τις νέες προκλήσεις και τις νέες υπηρεσίες.

OTC Forum Υγείας, με στρογγυλά τραπέζια σχετικά με τις τεχνικές επικοινωνίας, τον ρόλο του φαρμακοποιού και του ιατρού, τις τάσεις της αγοράς, τις προκλήσεις και τις συνέργειες στην κατηγορία Health Care.

Οικονομικό Forum Υγείας, με στρογγυλά τραπέζια σχετικά με την οικονομική στρατηγική στο σύστημα υγείας, τη συμβολή του κλάδου υγείας στην ανάπτυξη της χώρας και τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στην πολιτική του φαρμάκου.

Εργαστήρια, όπου παρουσιάζονται προϊόντα και υπηρεσίες των εταιρειών.  

Η 10η Διημερίδα + Έκθεση ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ θα ολοκληρωθεί με βράβευση, από τους ίδιους τους συνέδρους, των εταιριών, που καινοτομούν  και συμβάλλουν ενεργά στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των Επαγγελματιών Υγείας.

 

Δείτε ΕΔΩ το Αναλυτικό Πρόγραμμα.