NEA

Με αναταράξεις συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ του Π.Ι.Σ

Με αναταράξεις συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ του Π.Ι.Σ

Συγκροτήθηκε τελικά σε σώμα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου στην συνεδρίαση του Σαββάτου που η πλευρά Βαρνάβα και Ψαλτάκου είχε πει ότι θα σαμποτάρει καθώς αμφισβητεί το εκλογικό αποτέλεσμα. Το Προεδρείο του ΠΙΣ αποτελείται από τους: Πρόεδρο τον κ. Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, Αντιπρόεδρο την κ. Άννα Μαστοράκου, Β' Αντιπρόεδρο τον Κωνσταντίνο Κουτσόπουλου, Γενικό Γραμματέα τον κ. Γεώργιο Ελευθερίου, Ταμία τον κ. Βασίλειο Ψυχογιό. Μέλη του ΔΣ είναι ο κ. Χάρης Βαβουρανάκης, Δημήτρης Βαρνάβας, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Παύλος Καψαμπέλης, Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης, Χρήστος Παπάζογλου, Ανδρέας Παπανδρούδης, Παναγιώτης Παπανικολάου, Μιχαήλ Ψαλτάκος, Παναγιώτης Ψυχάρης. 

 

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Δημήτρης Βαρνάβας, «πιθανόν ο κ. Εξαδάκτυλος βαυκαλίζεται πως με παρόμοιες ενέργειες μπορεί να κουκουλώσει την πρωτοφανή νοθεία που έγινε στην καταμέτρηση των σταυρών που έλαβαν υποψήφιοι της παράταξής του, νοθεία που πιστοποιήθηκε από την εφορευτική επιτροπή μετά τις ενστάσεις που υποβλήθηκαν. Όμως και στη συγκρότηση του μονοπαραταξιακού προεδρείου προκλήθηκαν σοβαρές αναταράξεις. Έχοντας τάξει σε όλους θέσεις αντιπροέδρων, οι βρυχηθμοί ήταν αναπόφευκτοι όταν ήρθε η ώρα της λείας».

 

Ενώ ο κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος τηρεί ένα προφίλ ήπιο και αποφασιστικό μην κάνοντας σχόλια για την κόντρα με τον κ. Βαρνάβα αλλά προχωρώντας αγνοώντας εν πολλοίς τα λεγόμενά του.