NEA

20ο Hellas Pharm: Αριστείο προσφοράς στο δημοσιογράφο Χαράλαμπο Πετρόχειλο

20ο  Hellas Pharm: Αριστείο προσφοράς στο δημοσιογράφο Χαράλαμπο Πετρόχειλο

Εξαιρετικά σημαντική τιμητική διάκριση κατά τη διάρκεια της απονομής των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς 2019, στο Φαρμακευτικό Συνέδριο Hellas Pharm, απονεμήθηκε στο δημοσιογράφο και συνεργάτη του dailypharmanews.gr , Χαράλαμπο Πετρόχειλο, «ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη συνεχή παρουσία του στο Hellas Pharm και την υποστήριξή του στο φαρμακευτικό κλάδο όλα αυτά τα χρόνια».

«Σε έναν ξεχωριστό φίλο του Συνεδρίου και των φαρμακοποιών γενικότερα, έναν άνθρωπο που βρίσκεται στο πλευρό τους, προβάλλει τις δραστηριότητές τους, αναδεικνύει τα προβλήματα και συμβάλλει, με τον τρόπο του μέσα από τα ρεπορτάζ του, στην αναζήτηση λύσεων», ανέφερε στην προσφώνηση της για το δημοσιογράφο και συνάδελφο η παρουσιάστρια της εκδήλωσης, δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, τονίζοντας, επίσης, ότι στο πρόσωπο του τιμώνται όλοι οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια το φαρμακευτικό κλάδο και δίνοντας τη σκυτάλη στον πρόεδρο του ΦΣΑ, Κωνσταντίνο Λουράντο, για να αποκαλύψει την ταυτότητα του τιμώμενου προσώπου.

Με τη σειρά του, ο κ. Λουράντος, στη συγκινητική εισαγωγή του, μίλησε με ιδιαίτερη θέρμη για τον μαχόμενο ρεπόρτερ, Χαράλαμπο Πετρόχειλο, ο οποίος, επί σειρά ετών, αφιερώνει χρόνο και από την προσωπική ζωή του και ίδιους πόρους για να ακολουθεί τους φαρμακοποιούς σε όλα τα συνέδρια και να παρουσιάζει το έργο τους. Επαινώντας τον που υποστηρίζει με κάθε τρόπο αυτό που αγαπάει, του απηύθυνε ένα «μεγάλο ευχαριστώ» στο όνομα όλων των φαρμακοποιών για την αφοσίωσή του στην ενημέρωση για τα θέματα του φαρμακείου. «Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη συνεχή παρουσία του στο Hellas Pharm και την υποστήριξή του στο φαρμακευτικό κλάδο όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε η τιμητική πλακέτα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.

Φέτος, συμπλήρωσε 20 συνεχή χρονιά παρουσίας το φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση Hellas PHARM, που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής και αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων φαρμακοποιών και εκπροσώπων της φαρμακευτικής αγοράς από όλη την Ελλάδα. Πραγματοποιήθηκε στις 16 & 17 Μαρτίου, στο Helexpo Maroussi, ενώ ο θεσμός των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς, που γίνεται την τελευταία τριετία, συμπεριέλαβε φέτος ειδικές βραβεύσεις σε άτομα και φορείς για τις καινοτομίες και τις καλύτερες πρακτικές στην αγορά των φαρμακείων.