NEA

Επίθεση Σ.Πουλή κατά Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Επίθεση Σ.Πουλή κατά Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ

 

« Συνέχισε να κρύβεις νεκρούς, να δικαιολογείς ανθρωποκτονίες και να χορεύεις ζεϊμπέκικα…»

 

 

Μαίνεται η αντιπαράθεση του πρώην προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη που φρόντισε να απολυθεί από το Κέντρο ο πρώτος, ενώ τα έχει «βάλει» και με την σύζυγό του.

 

Ο κ. Πουλής με την χθεσινοβραδινή του ανάρτηση στο λογαριασμό του στο facebook, προκαλεί τον κ. Πολάκη αναφέροντας την απόφαση που τον δικαιώνει ότι δεν υπεξαίρεσε χρήματα από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Όπως σημειώνει μάλιστα ο κ. Πουλής, του «ζητά τα ρέστα» επειδή δεν πλήρωσε από την τσέπη του εντάλματα του οργανισμού...

 

Διαβάστε το κείμενο της ανάρτησης του κ. Πουλή:

 

Παύλο:

Επειδή παροτρύνεις τους αναγνώστες σου για «Φωτιά στάχτη και μπούρμπερη» προς το πρόσωπό μου με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την σωματική μου ακεραιότητα.
Επειδή δεν έχεις ντραπεί μέχρι σήμερα ακόμα και για την λάσπη που πετάς και σε νεκρούς.
Επειδή δεν σε πτοούν οι καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος σου, που έχω την τιμή η πρώτη εναντίον σου να έχει εκδοθεί μετά από δική μου προσφυγή (βλέπεις η διαφορά μας είναι ότι εσύ μου στήνεις υποθέσεις αλλά στο τέλος εσύ καταδικάζεσαι από την Ελληνική Δικαιοσύνη).
Επειδή δεν ξέρεις τι είναι κράτος δικαίου γιατί η εμπειρία και η κληρονομιά που έχεις αφήσει είναι να χτίζεις τους καθηγητές σου στα γραφεία, εκβιάζοντας τους να σε περάσουν στα μαθήματα. Άλλωστε είσαι εξπέρ στους εκβιασμούς.
Επειδή για ό,τι έχεις σκεφτεί να πεις, να ξεστομίσεις και να στήσεις, σε έχω προλάβει και κρατώ και εγώ ντοκουμέντα.
Επειδή δεν φοβάμαι κανέναν φορολογικό έλεγχο, το αντίθετο μάλιστα το καταχαίρομαι και
Επειδή για κάθε τι που λες θα παίρνεις την απάντηση που σου αξίζει.
Από σήμερα επάξια απέκτησες τον τίτλο του «πάτρωνα». Σε απλά ελληνικά μου ζητάς και τα ρέστα γιατί δεν πλήρωσα από τον μισθό μου τις δαπάνες που αφορούν στην λειτουργία ενός δημόσιου οργανισμού μέσω της γνωστής σε όλους διαδικασίας των εκδόσεων των χρηματικών ενταλμάτων (Χ.Ε.Π). σε υπόλογους – υπαλλήλους.
Αλήθεια, όταν ανοίγεις την αίθουσα VIP του αεροδρομίου για να ταξιδέψεις στα Χανιά ημέρα Σάββατο και σου πληρώνει τόσο την αίθουσα VIP όσο και τα εισιτήρια μετακίνησής σου και παράστασής σου το ελληνικό κράτος αυτό είναι εισόδημα φορολογητέο; Tο έχεις δηλώσει στο ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ σου; Δεν ξέρεις τι σου γίνεται και είσαι και Υπουργός.
Και επειδή εγώ μιλάω με έγγραφα αναρτώ:


1) Το υπ’αριθμ. 3267//25-09-2017 έγγραφο παράδοσης των πρωτοτύπων αρχείων των αποδόσεων του συνόλου των ταμείων των διαφόρων υπόλογων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. στην κολλητή σου Παπασπύρου όπως ζητήθηκε αρμοδίως, τα οποία έχουν εκλεχθεί και από την ίδια και η οποία μέχρι και σήμερα δεν έχει προβεί σε κανένα πόρισμα για τους υπαλλήλους – υπόλογους επί των στοιχείων που έχει λάβει εδώ και 1 ½ έτος.

2) Την υπ’αριθμ. 4777/2016 Πορισματική Έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους όπου στην σελίδα 45 αναφέρεται ρητά τόσο η διαδικασία λειτουργίας των Ταμείων απόδοσης του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., μέσω των επιμέρους γραφείων και δομών για την κάλυψη καθημερινών ή ειδικών αναγκών λειτουργίας του όσο και η σύσταση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους προς το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., περί απόδοσης λογαριασμών των υφισταμένων ταμείων στους υπολόγους εντός προθεσμίας δύο μηνών προκειμένου να εφαρμοσθούν και οι σχετικές διατάξεις του Δημόσιου Λογιστικού.
Με την βούλα λοιπόν και του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους είσαι ένας κοινός ψεύτης καθώς δεν πρόκειται για εισόδημα αλλά για απόδοση των δαπανών του Οργανισμού στους εκάστοτε υπαλλήλους - ομολόγους
Και επειδή δεν στοιχειοθέτησες τίποτα, ξεκίνησες και έβαλες μπροστά «κατά δήλωσή σου» την Γ’ Μονάδα Ελέγχου ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ και την Εισαγγελέα Ζαΐρη να ελέγξει τους λογαριασμούς μου αλλά μόνο για εμένα και όχι βεβαίως για το σύνολο των υπόλογων – υπαλλήλων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. , επί βεβαίως κατασχεμένων αρχείων από την Παπασπύρου. Και για να μην έχει κανείς αμφιβολία ότι τα στήνεις εσύ, έκανες και δημόσιο ονομαστικό εκβιασμό στις 2/1/2019 προς τους δικαστικούς!
Ούτε στις περίφημες δίκες της Μόσχας δεν στήνονταν έτσι οι υποθέσεις...
Μετά από όλα αυτά να κοιτάξεις να βρεις τα ΜΑΥΡΑ στα εκατομμύρια Ευρώ που έδωσες στον αγαπημένο σεκιουριτά σου, χωρίς καμία διαδικασία και παράνομα. Σε εμένα στο έχω πει δεν θα βρεις ούτε ένα ευρώ παραπάνω από όσα οφείλω να έχω. Κατά τα λοιπά σε προκαλώ να ανοίξουμε όλους τους λογαριασμούς μας. Τον δικό μου, τον δικό σου και τους λογαριασμούς του φίλου σου του σεκιουριτά και να πάμε και για ένα debate. 
Να ξέρεις σας έχω. Και εσένα και τον σεκιουριτά σου!
Υγ1: ασχολήσου με τον εαυτό σου σε ποια περιφέρεια θα βρεις να χωθείς μπας και ξαναβγείς βουλευτής και άσε τις όποιες υποψηφιότητες των άλλων. Διακρίνω ένα άγχος...
Υγ2:χαίρομαι που ότι κάνεις βασίζεται στα πορίσματα της κολλητής σου Γενικής Επιθεωρήτριας Παπασπύρου! Αυτής που δεν βρήκε καμία ευθύνη της Δούρου ούτε για τους 24 νεκρούς στη Μάνδρα, ούτε για τους 100 στο Μάτι... Παρεμπιπτόντως, έμαθες ότι ασκήθηκε νέα δίωξη στην κολλητή σου την Δούρου για ανθρωποκτονία;
Συνέχισε εσύ να κρύβεις νεκρούς, να δικαιολογείς ανθρωποκτονίες και να χορεύεις ζεϊμπέκικα...

 

 

 

 

 

 

 

Μ.Τ.