NEA

«Η νεότητα στη μέση ηλικία» είναι δυνατότητα και δικαίωμα όλων

«Η νεότητα στη μέση ηλικία» είναι δυνατότητα και δικαίωμα όλων

Μία ενδιαφέρουσα, ενημερωτική και αποκαλυπτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, στο ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza, στην πλατεία Συντάγματος, από τις 10.30 π.μ. μέχρι τις 6.30 μ.μ.

 

Ειδικότερα, με το σύνθημα «Η νεότητα είναι στάση ζωής», οι διοργανωτές της ημερίδας προσκαλούν το κοινό σε μία απόλυτη εμπειρία ευεξίας και ομορφιάς, με διακεκριμένους επιστήμονες και ειδικούς που συμμετέχουν ενημερώνοντας για τις τελευταίες εξελίξεις στην αντιγήρανση την κοσμητολογία, τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους πρόληψης και θεραπείας.

Πιο συγκεκριμένα, η πλούσια θεματολογία της ημερίδας «Η νεότητα στη μέση ηλικία» αναπτύσσεται στους παρακάτω τους άξονες:

  • Ό, τι καινούριο στην ιατρική επιστήμη και την κοσμητολογία.
  • Tα νέα trends στη διατροφή και την αντιγήρανση.
  • Οι νέες επαναστατικές θεραπείες και φόρμουλες.
  • Οι πλέον εξελιγμένες μέθοδοι πρόληψης και θεραπείας.
  • Οι παράγοντες που διασφαλίζουν ΥΓΕΙΑ, ΕΥΕΞΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ και ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ.

Σκοπός της Ημερίδας, εκτός από την ενημέρωση του κοινού, είναι η μετάδοση του μηνύματος ότι η μέση ηλικία αποτελεί τη δεύτερη νεότητα στη ζωή του κάθε ανθρώπου, μια ακόμα ευκαιρία για επανεκκίνηση του οργανισμού, μια περίοδο που ΟΛΟΙ μπορούν να βιώσουν δημιουργικά και απολαυστικά!

Την Ημερίδα διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης.

Περιλαμβάνει ομιλίες, προβολές, διαδραστικές παρουσιάσεις, ενώ το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο κατάλληλα ώστε να υπάρχει ελεύθερος  χρόνος για διάλογο του κοινού με τους ειδικούς, καθώς και για επίσκεψη και ενημέρωση στα περίπτερα των χορηγών.

Η Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης υπόσχεται γνώση, εμπειρίες και πολλά υπέροχα δώρα σε όλους όσοι παρακολουθήσουν την Ημερίδα.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας