NEA

DEMO ABEE: Συμμετοχή στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπέρτασης & στο 7ο Ετήσιο Σεμινάριο «Διάχυτες Πνευμονοπάθειες»

DEMO ABEE: Συμμετοχή στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπέρτασης & στο 7ο Ετήσιο Σεμινάριο «Διάχυτες Πνευμονοπάθειες»

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ για ακόμα μία χρονιά έχει ενεργό συμμετοχή στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπέρτασης, οι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν, στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 18 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 20 Απριλίου.

 

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του 19ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Υπέρτασης, οι καρδιολόγοι θα έχουν την  ευκαιρία να επισκεφθούν το εκθετήριο της εταιρείας και να ενημερωθούν για το χαρτοφυλάκιο των σκευασμάτων της στο χώρο της καρδιολογίας. Η εταιρεία DEMO ΑΒΕΕ,  διαθέτει σκευάσματα που καλύπτουν, ένα ευρύ φάσμα θεραπειών στην ειδικότητα της καρδιολογίας, όπως υπέρταση, υπερχοληστερολαιμία και καρδιακή ανεπάρκεια.

 

Επίσης, η εταιρεία DEMO ΑΒΕΕ  είναι υποστηρικτής του 7ου Ετήσιου Σεμιναρίου «Διάχυτες Πνευμονοπάθειες» το οποίο θα διεξαχθεί από τις 20-21 Απριλίου  στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής στην Αθήνα. Οι Πνευμονολόγοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το πλήρες χαρτοφυλάκιο Πνευμονολογικών σκευασμάτων το οποίο  διαθέτει η εταιρεία DEMO ΑΒΕΕ, καλύπτοντας θεραπείες όπως η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια καθώς και θεραπείες που αφορούν σπάνιες παθήσεις όπως είναι η πνευμονική υπέρταση και η εκ γενετής έλλειψη αλφα-1 αντιθρυψίνης, δύο πολύ σοβαρές και σπάνιες παθήσεις.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να προκαλέσει η ενημέρωση των ειδικών γύρω από τη θεραπευτική προσέγγιση ασθενών που πάσχουν από ανεπάρκεια ή/και έλλειψη α1-αντιθρυψίνης στους οποίους η περίσσεια σε μια πρωτεΐνη που ονομάζεται “ελαστάση” προκαλεί σε βάθος χρόνου την καταστροφή του πνευμονικού ιστού. Η DEMO ΑΒΕΕ  για τους ασθενείς αυτούς διαθέτει θεραπευτικό σκεύασμα, καθώς εισάγει και προωθεί σκεύασμα υποκατάστασης α1-αντιθρυψίνης, με αποτέλεσμα σήμερα σημαντικός αριθμός ασθενών να λαμβάνει τη θεραπεία αυτή με πολύ καλά αποτελέσματα.

 

Η χορηγία της DEMO ΑΒΕΕ εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της στρατηγικής στόχευσής της ως προς την συνεισφορά της στην επιστημονική κοινότητα, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και στην πρόοδο των επιστημονικών επιτευγμάτων στον τομέα των φαρμάκων.