NEA

«ΠροΣfΕΕρουμε»: Συνεχίζεται το πρόγραμμα προσφοράς από τον Ε.Ε.Σ. και το ΣΦΕΕ

«ΠροΣfΕΕρουμε»: Συνεχίζεται το πρόγραμμα προσφοράς από τον Ε.Ε.Σ. και το ΣΦΕΕ

Για τη συνέχιση του προγράμματος «προΣfΕΕρουμε», που είναι μία κοινωνική πρωτοβουλία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) και του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) για τη στήριξη ευάλωτων ομάδων του ελληνικού πληθυσμού, συζήτησαν σε πρόσφατη συνάντησή τους ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Αντώνης Αυγερινός, με τον πρόεδρο του (ΣΦΕΕ), Ολύμπιο Παπαδημητρίου και τη Διευθύντρια Επικοινωνίας του Συνδέσμου, Μαρία Λεοντάρη.

 

Ο Πρόεδρος του ΣΦΕΕ, εκφράζοντας την επιθυμία και όλου του Διοικητικού Συμβουλίου του, συμφώνησε απόλυτα στη συνέχιση του συγκεκριμένου προγράμματος, με πρωταρχική στόχευση στις επισκέψεις ακριτικών περιοχών.
Στις επισκέψεις αυτές, όπως και παλαιότερα, θα γίνεται δωρεάν διάθεση φαρμακευτικού - υγειονομικού υλικού, ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς επίσης και εκπαιδευτικού υλικού, σε μαθητές σχολείων με ειδικές ανάγκες. Τα ανωτέρω είδη αποτελούν δωρεά του ΣΦΕΕ και των εταιρειών μελών του.

Παράλληλα, Κοινωνικοί Λειτουργοί και Νοσηλευτές του Ε.Ε.Σ. θα πραγματοποιούν εκπαιδευτικές συναντήσεις τόσο για τα παιδιά - μαθητές, όσο και για τους γονείς αλλά και το προσωπικό των Δομών, με στόχο την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα Αγωγής Υγείας και προσφοράς σύμφωνα με τις επτά Θεμελιώδεις Αρχές του Ερυθροσταυρικού Κινήματος. 


Ρ.Σ.