NEA

Janssen Ελλάδος: Χρυσό Βραβείο και Διάκριση στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index

Janssen Ελλάδος: Χρυσό Βραβείο και Διάκριση στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index

Μ. Παπαταξιάρχης: «Οι νέες διακρίσεις αποδεικνύουν την αφοσίωσή μας στο έργο μας»

 

H Janssen Ελλάδος, έλαβε Χρυσό Βραβείο (Gold Award) από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute) για τις επιδόσεις της στην εφαρμογή υπεύθυνων εταιρικών πρακτικών, βάσει του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index).
Επίσης, απέσπασε την τιμητική διάκριση Best Progress Gold Award, ως η εταιρία με τη μεγαλύτερη πρόοδο μεταξύ των εταιριών που βρέθηκαν στο επίπεδο Gold, καθώς και ειδικό έπαινο για την ιδιαίτερα υψηλή επίδοση στον πυλώνα ‘ΑΓΟΡΑ’, που αφορά στον υψηλό βαθμό πελατοκεντρικής προσέγγισης της Janssen. 

Πρόκειται για την τρίτη βράβευση της Janssen Ελλάδος στο πλαίσιο του CR Index, που είναι ένα αξιόπιστο, στρατηγικό εργαλείο αξιολόγησης και σημείο αναφοράς για την αναγνώριση των επιδόσεων των εταιρειών σε θέματα ΕΚΕ με βάση διεθνή κριτήρια.

«Η σταθερή πρόοδος που για τρίτη συνεχή χρονιά σημειώνουμε, φέρνει νέες διακρίσεις οι οποίες αποδεικνύουν την υψηλή επικέντρωση και μακροχρόνια δέσμευση της Janssen Ελλάδος, για ουσιαστική ενσωμάτωση υπεύθυνων και βιώσιμων επιχειρηματικών πρακτικών στην εταιρική στρατηγική της», δήλωσε σχετικά με τη σημαντική αυτή διάκριση, ο Διευθύνων Σύμβουλος Janssen Ελλάδος, Μάκης Παπαταξιάρχης.
«Με προτεραιότητά μας τον ασθενή, ενεργή συμμετοχή στην κοινωνία και όραμα ένα καλύτερο αύριο για όλους, θα συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε, ενισχύοντας συνεχώς το θετικό, εταιρικά υπεύθυνο αποτύπωμά μας».