NEA

Γιάννης Μόραλης: Δότης μυελού των οστών ο Δήμαρχος Πειραιά

Γιάννης Μόραλης: Δότης μυελού των οστών ο Δήμαρχος Πειραιά

Με ένα συγκινητικό μήνυμα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, έκανε γνωστό ότι ως εθελοντής δότης μυελού των οστών του δίνεται η χαρά και η δυνατότητα να βοηθήσει έναν άνθρωπο να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ένα δημόσιο πρόσωπο να δίνει με τη θετική προσωπική του στάση το καλό μήνυμα για τη χαρά της προσφοράς και το δώρο ζωής που μπορεί να χαρίσει κάθε πολίτης που αποφασίζει να γίνει δότης μυελού των οστών.

Στο μήνυμά του, ο Δήμαρχος Πειραιά αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον άνθρωπο που θα είναι ο λήπτης της δωρεάς του, εξηγώντας πως πρόκειται για αγαπημένο του πρόσωπο, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που μεγάλωσε κυριολεκτικά μαζί του και αγαπά όσο λίγους και αξίζει όσο ελάχιστοι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μόραλης αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Δεν περίμενα ποτέ, όταν το 2016 έγινα εθελοντής δότης μυελού των οστών, ότι θα ερχόταν μια μέρα που πραγματικά θα είχα την δυνατότητα, χωρίς κανένα κίνδυνο για εμένα, να βοηθήσω έναν άλλο άνθρωπο να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή του. 
Αυτό που αυτονόητα ποτέ δεν περίμενα, είναι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν θα ήταν κάποιος άγνωστος σε εμένα αλλά ένας άνθρωπος που μεγάλωσα κυριολεκτικά μαζί του, αγαπώ όσο λίγους και αξίζει όσο ελάχιστοι.

Σήμερα λοιπόν με ανάμεικτα συναισθήματα , χαράς γιατί μπορώ να δώσω προοπτική αλλά κυρίως άγχους για την τελική έκβαση, ξεκινάμε αυτόν τον νέο ‘αγώνα’. 
Εγώ να σου δώσω τον χρόνο που χρειάζεσαι και εσύ να δώσεις ακόμα μια δύσκολη μάχη από αυτές που καλά ξέρεις γιατί τις έχεις ξανακερδίσει στο παρελθόν».

 

Ρ.Σ.