NEA

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανοιχτός «βόθρος» το ΚΑΤ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανοιχτός «βόθρος» το ΚΑΤ!

Κίνδυνος για τους εργαζόμενους αλλά και τους ασθενείς, που εδώ και μέρες έρχονται αντιμέτωποι με αυτή την κατάσταση, χωρίς να βλέπουν λύση…

 

Από τη Μαρία Τσιλιμιγκάκη

 

Σε βόθρο έχει μετατραπεί τις τελευταίες ημέρες, ο χώρος μεταξύ δεύτερου και τέταρτου ορόφου, στο κεντρικό κτίριο του Νοσοκομείου ΚΑΤ.

Όπως αποκάλυψαν στον DailyPharmaNews εργαζόμενοι του νοσοκομείου, η κατάσταση είναι αφόρητη και θέτει σε κίνδυνο τους εργαζόμενους αλλά πολύ περισσότερου τους ασθενείς, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι χειρουργημένοι και ευαίσθητοι σε μικρόβια.

Αιτία του προβλήματος, η κακή συντήρηση των σωληνώσεων με αποτέλεσμα να γυρίζουν πίσω, τα βρώμικα νερά από τους υπονόμους.

Οι φωτογραφίες όπως και το βίντεο είναι αποκαλυπτικά! Παντού νερά, παντού κουβάδες, καμία προστασία για τους διερχόμενους ασθενείς, συνοδούς και προσωπικό. Μία χαοτική κατάσταση.

Αυτό που κάνει ακόμη πιο σοβαρή την κατάσταση είναι ότι οι εργαζόμενοι στο ΚΑΤ που μας μίλησαν για το θέμα- και επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους- καταγγέλλουν ότι όλες αυτές τις ημέρες που επικρατεί αυτή η κατάσταση, δεν έχουν ακούσει τίποτα το συγκεκριμένο από την διοίκηση του νοσοκομείου.

Την ίδια προσπάθεια επικοινωνίας με τη Διοίκηση κάναμε και εμείς, χωρίς αποτέλεσμα αυτή την ώρα, αναζητώντας απαντήσεις για την τραγική κατάσταση που επικρατεί σε ένα από τα μεγαλύτερα Νοσοκομεία της χώρας.