NEA

Κυρ. Μητσοτάκης: «Η ζωή όλων των Ελλήνων θα γίνει σύντομα καλύτερη»

Κυρ. Μητσοτάκης: «Η ζωή όλων των Ελλήνων θα γίνει σύντομα καλύτερη»

«Δεν πρόκειται να παραμείνω κλεισμένος στο Μέγαρο Μαξίμου»: το μήνυμα αυτό έστειλε εκ νέου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκεπτόμενος τη φορά αυτή τη Λιβαδειά, για την θεμελίωση του νέου σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ειδικότερα την υπόσχεση που είχε δώσει πριν από τις εκλογές: «Δεν πρόκειται να παραμείνω κλεισμένος στο Μέγαρο Μαξίμου. Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία θέλω να βρίσκομαι, να συνομιλώ με τους συμπολίτες μας, να ακούω τους προβληματισμούς τους. Δεν με ενδιαφέρουν τόσο οι επιδοκιμασίες της προσπάθειάς μας, αλλά η δημιουργική επισήμανση των εκκρεμοτήτων που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Απευθυνόμενος στους κατοίκους της Λιβαδειάς, τους θύμισε ότι «στις 7 Ιουλίου, όταν είχα επισκεφθεί για τελευταία φορά τη Βοιωτία, σας ζήτησα να μας δώσετε ισχυρή εντολή να αλλάξουμε την Ελλάδα. Ανταποκριθήκατε στο αίτημά μας και σας ευχαριστώ από καρδιάς. Εσείς το καθήκον σας το επιτελέσατε. Εκλέξατε τη Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη κυβέρνηση, την πρώτη αυτοδύναμη κυβέρνηση που είχε η χώρα από το 2009 και μετά. Τώρα το βάρος της ευθύνης μετατοπίζεται σε εμάς, να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, να κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη, να μειώσουμε τους φόρους, να ολοκληρώσουμε σημαντικά έργα υποδομής τα οποία δεν είχαν ολοκληρωθεί και να κάνουμε μεγάλες παρεμβάσεις σε εθνικό επίπεδο, αλλά και μικρές παρεμβάσεις σε τοπικό επίπεδο για να μπορούμε να αναδείξουμε το συγκριτικό πλεονέκτημα κάθε περιοχής».

Στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στον τομέα της Υγείας τονίζοντας πως στόχος της κυβέρνησης είναι η ζωή όλων των Ελλήνων να γίνει σύντομα καλύτερη και να βελτιωθούν και οι παροχές υγείας στους πολίτες. 

 «Οι νέες υποδομές, η φροντίδα που θέλουμε να δώσουμε στην Υγεία, στην Παιδεία αφορούν σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες. Θα συνεχίσουμε λοιπόν αυτή την προσπάθεια, θέλουμε το κόμμα κοντά μας να μπολιάζει με την ενέργειά του, με το δυναμισμό το κυβερνητικό έργο, αλλά θέλουμε πάνω απ’ όλα την κοινωνία κοντά μας. Αυτοί οι δεσμοί εμπιστοσύνης τους οποίους χτίσαμε όλα τα χρόνια που βρέθηκα στην αντιπολίτευση, που αλλάξαμε τη Νέα Δημοκρατία, που την ξαναφέραμε στο 40% -ποιος θα το περίμενε πριν από τρία χρόνια ότι η Νέα Δημοκρατία θα ξαναείναι στο 40% αυτοδύναμη κυβέρνηση. Δεσμεύθηκα ότι αυτή την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, που μας δείξατε θα την ανταποδώσω σε εσάς στο πολλαπλάσιο».

Και με την επισήμανση ότι δεν χρειάζεται πολλή επικοινωνία, σημείωσε κλείνοντας: «Εσείς οι ίδιοι θα γνωρίζετε πότε και πώς οι ζωές σας θα γίνουν καλύτερες. Θα αφήνουμε το έργο μας να μιλάει για εμάς, θα μιλάμε με χειροπιαστά αποτελέσματα και όχι με ωραία τσιτάτα. Να μας έχετε εμπιστοσύνη, η ζωή όλων των Ελλήνων θα γίνει σύντομα πολύ καλύτερη».