NEA

Προσφορά ζωής στη Νεφρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Προσφορά ζωής στη Νεφρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Σε μία δωρεά ζωής, με βασικούς αποδέκτες τους νεφροπαθείς στην Αλεξανδρούπολη, προχώρησε ο ελληνικός επιχειρηματικός Όμιλος Κοπελούζου, ανακαινίζοντας και παρέχοντας τον εξοπλισμό στη Νεφρολογική Κλινική, ώστε να προσφέρει καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες στους ασθενείς.

Τα εγκαίνια της ανακαινισμένης Μονάδας Τεχνητού Νεφρού της Νεφρολογικής Κλινικής του ΠΓΝΕ πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 1 Οκτωβρίου, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπως αρμόζει σε ένα σύγχρονο νοσοκομειακό περιβάλλον.

Ανταποκρινόμενος από την πρώτη στιγμή στο κάλεσμα του διευθυντή της Νεφρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Ηλία Θώδη, ο οποίος θέλησε να βοηθήσει τους ασθενείς του και να κάνει πιο ανθρώπινη την καθημερινότητά τους, ο Όμιλος Κοπελούζου συνέδραμε ώστε να δημιουργηθούν με άμεσες διαδικασίες οι απαιτούμενες συνθήκες που διευκολύνουν, μια ούτως ή άλλως δύσκολη διαδικασία, την παραμονή των ασθενών και των συνοδών τους.

«Στο χώρο της αιμοκάθαρσης δοκιμάζεται καθημερινά και η ψυχική και η σωματική αντοχή των ασθενών και των εργαζομένων», δήλωσε ο Διευθυντής της Νεφρολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Η. Θώδης. «Όμως, σε αυτό το χώρο αφυπνίζονται, συνεχώς, ευγενή αισθήματα αγάπης, συμπόνιας και προσφοράς σε αυτούς που διαθέτουν αισθητήρες ανθρωπιάς».

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή το ότι βοηθήσαμε στην ανακαίνιση της Νεφρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης», δήλωσε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Χρήστος Δ. Κοπελούζος. «Βοηθήσαμε ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες για καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες στους ασθενείς. Ελπίζουμε και ευχόμαστε η παραμονή των ασθενών και των συνοδών τους να είναι πλέον πιο άνετη και ξεκούραστη».