NEA

Δυνατή Συνεργασία Allergan - Vnet Health για τα προϊόντα της Οικογένειας Optive

Δυνατή Συνεργασία Allergan - Vnet Health για τα  προϊόντα της Οικογένειας Optive

Στην Ελληνική εταιρία  Vnet Health, πέρασε από την 1η Σεπτεμβρίου η προώθηση και διανομή των προϊόντων της Allergan, Optive και Refresh, βάσει σχετικής συμφωνίας τους. Πρόκειται για  τα τέσσερα προϊόντα τεχνητών δακρύων  του γνωστού πολυεθνικού  κολοσσού Allergan: Optive και Optive Fusion για την αντιμετώπιση της ξηροφθαλμίας, Optive Plus για την αντιμετώπιση της βλεφαρίτιδας  και  Refresh UD .

Η εταιρεία Vnet Health με έντονη δραστηριότητα, στο χώρο του φαρμακείου, εξειδικεύεται στην προώθηση προϊόντων υγείας και στην επιστημονική ενημέρωση ιατρών και επαγγελματιών υγείας, έχοντας στο χαρτοφυλάκιό της προϊόντα από διαφορετικές θεραπευτικές κατηγορίες όπως διαβήτης, ΧΑΠ, μονοκλωνικά αντισώματα, αντιβιοτικά κλπ. και διατηρώντας σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες με αρκετές πολυεθνικές εταιρείες. Με τα προϊόντα Optive και Refresh η Vnet Health εισέρχεται δυναμικά σε μία νέα κατηγορία, αυτήν της οφθαλμολογίας, επιδιώκοντας να συνεχίσει και να αναπτύξει ακόμα περισσότερο την κληρονομιά της Allergan στο χώρο αυτό.

Ο κ. Τάκης Μαραλέτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Vnet Health δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τα τεχνητά δάκρυα της οικογένειας Optive καθώς και το Refresh στη Vnet Health. Πρόκειται για κορυφαία προϊόντα που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες που προκύπτουν από τη νόσο της οφθαλμικής επιφάνειας και αφορούν στα τεχνητά δάκρυα. Είναι σημαντική τιμή για μας που η Allergan, μια  σπουδαία, καινοτόμος και πρωτοπόρος  πολυεθνική εταιρεία  εμπιστεύεται τα προϊόντα της στην Vnet Health και στην σημαντική τεχνογνωσία που αυτή διαθέτει στην προώθηση προϊόντων στους ιατρούς, τους φαρμακοποιούς και το ευρύ κοινό».

Ο κ. Ιωάννης Μπεσσής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος  της Allergan Hellas και υπεύθυνος για την Ελλάδα και την Κύπρο δήλωσε σχετικά: «Εμπιστευόμενοι τη Vnet Health, μία από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο της προώθησης φαρμακευτικών προϊόντων στην Ελλάδα, εξασφαλίζουμε την πληρέστερη και πιο αποτελεσματική ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας για τις καινοτόμες θεραπείες μας. Πρόκειται για μια στρατηγική συνεργασία που θα αποφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα και στις δύο πλευρές, καθώς το κύρος της Allergan ως ηγέτιδας εταιρείας στην Οφθαλμολογία παγκοσμίως, θα συνδυαστεί με το διευρυμένο και έμπειρο δίκτυο συνεργατών της Vnet Health στην Ελλάδα, ενισχύοντας τη δυναμική παρουσία των καινοτόμων προϊόντων μας στην κατηγορία των τεχνητών δακρύων».