ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Νέος Δρόμος Φαρμακοποιών Αττικής: Οι εκλογές έδωσαν τέλος στην παραδοσιακή πρακτική της κυριαρχίας του ενός

Νέος Δρόμος Φαρμακοποιών Αττικής: Οι εκλογές έδωσαν τέλος στην παραδοσιακή πρακτική της κυριαρχίας του ενός

Από τον Χαράλαμπο Πετρόχειλο

 

Μήνυμα συνεργασίας «με όλους όσους έχουν αποδείξει έμπρακτα εδώ και χρόνια με τις πράξεις τους, ότι είναι ειλικρινείς, έντιμοι, παραγωγικοί, και νοιάζονται αληθινά για τον κλάδο. Με όλους δηλαδή εκείνους που βάζουν ειλικρινά το κοινό καλό πάνω από τα ατομικά, ή κομματικά, ή έτερα αδιάφορα ή επιζήμια για τα Φαρμακεία μας συμφέροντα και επιδιώξεις» έστειλε ο Νέος Δρόμος Φαρμακοποιών Αττικής με επικεφαλής τον Γιάννη Δαγρέ σε ανακοίνωση για την αποτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών της Κυριακής (24/11) για τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής.

 Στην ανακοίνωση εκφράζεται η ικανοποίηση για το αποτέλεσμα που πέτυχε η παράταξη και δημοσιοποιούνται τα κριτήρια συνεργασίας με τις άλλες παρατάξεις ενόψει της συγκρότησης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του μεγαλύτερου Φαρμακευτικού Συλλόγου της χώρας. 

 Ολόκληρη η ανακοίνωση της παράταξης έχει ως εξής:

 Ως «ΝΕΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ» θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους συναδέλφους μας στην Αττική που μας στήριξαν στις εκλογές της 24ης-11-2019.

 Αν και η αμιγώς προεκλογική προετοιμασία της πρωτοεμφανιζόμενης παράταξής μας, συγκριτικά με τις υπόλοιπες παρατάξεις, με διαφορά η μικρότερη σε χρόνο, παρόλα αυτά το αποτέλεσμα των εκλογών για εμάς ήταν σαφώς καλύτερο του αναμενόμενου, κάτι που μας γέμισε με ανέλπιστη χαρά.

Η μόνη εξήγηση που απομένει για αυτό είναι ότι η αποδεδειγμένη διαχρονικά αξία μας που ωφελεί τους πάντες, και όχι η κοινή επικοινωνιακή δεινότητα που άλλωστε δεν ωφελεί κανέναν πλην εκείνου που την έχει, αγκαλιάστηκε από πολύ περισσότερο κόσμο από όσο της απέδιδαν.

Και αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο. Ίσως το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα των εκλογών αυτών, κατά τη γνώμη μας.

Οι εκλογές αυτές, βάσει των αποτελεσμάτων τους, ανέδειξαν την επιθυμία των συναδέλφων μας φαρμακοποιών της Αττικής να γεννηθούν ευρύτερες συνεργασίες για το κοινό καλό.

Έτσι οι συνάδελφοι, με την ψήφο τους, έδωσαν την Κυριακή τέλος στην παραδοσιακή πρακτική της κυριαρχίας ενός.

Ο «ΝΕΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ» θα συνεργαστεί με όλους όσους έχουν αποδείξει έμπρακτα εδώ και χρόνια με τις πράξεις τους, ότι είναι ειλικρινείς, έντιμοι, παραγωγικοί, και νοιάζονται αληθινά για τον κλάδο.

Με όλους δηλαδή εκείνους που βάζουν ειλικρινά το κοινό καλό πάνω από τα ατομικά, ή κομματικά, ή έτερα αδιάφορα ή επιζήμια για τα Φαρμακεία μας συμφέροντα και επιδιώξεις.

Και αυτό θα γίνει στη βάση ενός κοινά αποδεκτού προγράμματος ενεργειών και δραστηριοτήτων στον Σύλλογό μας, για την προσπάθεια υλοποίησης του οποίου θα δεσμευτούμε δημόσια.

Που σημαίνει αναπόφευκτα ότι θα είμαστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί για οποιουδήποτε είδους συνεργασία απέναντι σε όσους έχουν δείξει με τις πράξεις τους, όχι με τα λόγια τους ή με τις επικοινωνιακές ή μηχανογραφικές δεξιότητές τους, ότι δεν νοιάζονται αληθινά για τον κλάδο, ή δείχνουν ότι δήθεν νοιάζονται αλλά χωρίς να έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι ισχύει αυτό στην πραγματικότητα.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους τους αγαπημένους φίλους μου συναδέλφους που μαζί επανδρώσαμε το ψηφοδέλτιο του «ΝΕΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ», να δώσω συγχαρητήρια για την επιτυχία τους σε όλα τα παιδιά της παράταξής μας που κατάφεραν επάξια και εξελέγησαν, και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλα τα παιδιά της παράταξης, διότι έδωσαν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό, και διότι αυτή ακριβώς η συμβολή όλων είναι που έκανε κατορθωτή την επιτυχία μας.

 Όλα τα παιδιά συνυποψήφιοί μου με κάνουν προσωπικά να αισθάνομαι αληθινά υπερήφανος και τυχερός που είμαστε μαζί και ξεκινάμε πλέον με αφετηρία αυτές τις εκλογές και με γερά θεμέλια για μία γεμάτη προοπτική και ελπίδα πορεία στο μέλλον.

Διότι ο «ΝΕΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ» ιδρύθηκε για να μείνει και να προχωρήσει, συνεχώς ισχυροποιούμενος και εξελισσόμενος, υπέρ του κοινού καλού του κλάδου μας.

            

Δαγρές Γιάννης – Φαρμακοποιός

Μέλος Διοίκησης Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής
Μέλος Διοίκησης Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου
Επικεφαλής ΝΕΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Οι εκπρόσωποι του «ΝΕΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ» που εξελέγησαν σε αυτές τις εκλογές της Κυριακής 24-11-2019 είναι, κατά αλφαβητική σειρά:

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΦΣΑ: Δαγρές Γιάννης

 ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΦΣ: Δαγρές Γιάννης, Κακονίκος Κωνσταντίνος, Χριστοφίλου Μάγδα.

 ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΦΣ: Αποστολόπουλος Γιώργος, Βόσος Γιάννης, Σπανάκης Δημήτρης

 Όλοι οι υποψήφιοι του ΝΕΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ που έλαβαν μέρος στις εκλογές της Κυριακής 24-11-2019 βρίσκονται εδώ».