NEA

Ι.Σ.Α.: Συναντήσεις με αρμόδιους φορείς αναφορικά με προγράμματα ΕΣΠΑ για τους ιατρούς

Ι.Σ.Α.: Συναντήσεις με αρμόδιους φορείς αναφορικά με προγράμματα ΕΣΠΑ για τους ιατρούς

Συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Δημήτρη Σκάλκο, καθώς και με την Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων ΕΤΠΑ και ΤΑ, Νίκη Δανδόλου, πραγματοποίησε χτες, Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, για να συζητήσει για τη δυνατότητα στήριξης των νέων ιατρών και ιατρικών εταιρειών.

 Ο ΙΣΑ κατέθεσε πρόταση αναφορικά με την ενίσχυση των ιατρών και των ιατρικών εταιρειών που πρόκειται να ξεκινήσουν τη λειτουργία ενός νέου ιατρείου, τονίζοντας την αναγκαιότητα στήριξής τους.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και με το νέο έτος θα πραγματοποιηθεί εκ νέου, προκειμένου υπάρξουν περεταίρω διευκρινήσεις για την υλοποίηση της πρότασης του ΙΣΑ.

 Τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γεώργιο Πατούλη, εκπροσώπησε στη συνάντηση ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΙΣΑ, Φώτιος Πατσουράκος, παρευρέθηκαν δε η Νομική Σύμβουλος του Ι.Σ.Α., Δήμητρα Κονιδάρη, και ο Φοροτεχνικός Σύμβουλος, Θοδωρής Μπαρμπούρης.