ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Ανεξάρτητη Κίνηση Φαρμακοποιών Αττικής: Δικαιώθηκε ο αγώνας μας απέναντι σε επαγγελματίες συνδικαλιστές

Ανεξάρτητη Κίνηση Φαρμακοποιών Αττικής: Δικαιώθηκε ο αγώνας μας απέναντι σε επαγγελματίες συνδικαλιστές

Σε δύο σημεία, στη δυναμική της εκλογικής της επιρροής και στο μεγάλο ποσοστό των φαρμακοποιών που δεν προσήλθαν στην κάλπη για τις αρχαιρεσίες στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής εστίασε η Ανεξάρτητη Κίνηση Φαρμακοποιών (ΑΚΙΦ) Αττικής στο μήνυμα της για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος της 24ης Νοεμβρίου.

Στη σχετική ανακοίνωση με τίτλο «οι αγώνες δικαιώνονται» ο κ. Στέλιος Καλογερόπουλος ως επικεφαλής σημειώνει ότι η παράταξή του είναι «η πρώτη παράταξη που αύξησε την εκλογική επιρροή της, μετά από έναν δύσκολο αλλά όμορφο αγώνα απέναντι σε επαγγελματίες συνδικαλιστές στους οποίους», όπως αναφέρει, «γύρισε την πλάτη η μεγάλη πλειοψηφία των φαρμακοποιών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΚΙΦ Αττικής αναφέρει τα εξής:

 

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους εσάς τους καθημερινούς μαχητές του λειτουργήματός μας, που με την ψήφο εμπιστοσύνης σας στις πρόσφατες εκλογές, μας αναδείξατε τρίτη δύναμη, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας και στον Πανελλήνιο.

 

 Η ΑΚΙΦ Αττικής είναι η πρώτη παράταξη που αύξησε την εκλογική επιρροή της, μετά από έναν δύσκολο αλλά όμορφο αγώνα συνείδησης, απέναντι σε επαγγελματίες συνδικαλιστές, στους οποίους γύρισε την πλάτη η μεγάλη πλειοψηφία των φαρμακοποιών.

 

Τα αποτελέσματα ωστόσο επιβεβαιώνουν μια δύσκολη πραγματικότητα. Η αποχή του 40%, δείχνει ότι πρέπει να κάνουμε όλοι περισσότερα, για να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη των συναδέλφων μας, ώστε να κινητοποιηθούν να συμμετέχουν και πάλι στα κοινά.

 

 Συνέπεια, ήθος, αξιοπρέπεια και τήρηση των δεσμεύσεων μας. Αυτό είναι το συμβόλαιο τιμής το οποίο υπογράψαμε μαζί σας, και από το οποίο δεν θα παρεκκλίνουμε ούτε χιλιοστό.

 

Εμείς που “ζούμε από το φαρμακείο μας”, είμαστε μαθημένοι στις καθημερινές μάχες. Στον αγώνα για την επιβίωση και την προστασία της Δημόσιας Υγείας. Για να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξή του, μια δέσμευση αρχών και συνείδησης, και όχι φυσικά προεκλογική εξαγγελία.

 Θα τιμούμε καθημερινά την εμπιστοσύνη σας. Και θα δίνουμε μαζί τον αγώνα για την πρόοδο του λειτουργήματός μας.

 

                                           Για την  Α.ΚΙ.Φ  ΑΤΤΙΚΗΣ

                                                     Με εκτίμηση 

                                      ΣΤΕΛΙΟΣ  Ι. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ»