NEA

Δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση για αγγειακές παθήσεις στο ΑΧΕΠΑ

Δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση για αγγειακές παθήσεις στο ΑΧΕΠΑ

Ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό, με τίτλο «Αρτηριακές, Φλεβικές & Λεμφικές Παθήσεις: Διάγνωση-Πρόληψη-Αντιμετώπιση» και με δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τις αγγειακές παθήσεις, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου (16:00 έως τις 20:30), με πρωτοβουλία της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του ΑΠΘ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και συγκεκριμένα στο Αμφιθέατρο «Κ. Τριαρίδης» και στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου.

Οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιούνται για 6η συνεχή χρονιά από την Αγγειοχειρουργική Κλινική του Π.Γ.Ν.Θ. «ΑΧΕΠΑ» και περιλαμβάνουν κλινική εκτίμηση της βαρύτητας των παθήσεων και της προκαλούμενης αιμοδυναμικής διαταραχής, με τη βοήθεια αναίμακτων μεθόδων (Doppler, Triplex), όποτε είναι εφικτό, προκειμένου να καθοριστεί η ορθή αντιμετώπισή τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στην στο τηλέφωνο:210 3645 629, Δευτέρα.-Παρασκευή και ώρες 10:00 - 17:00, ή να στείλουν τη δήλωση συμμετοχής, που θα βρουν στην ιστοσελίδα http://aggeiakesimeresahepa.gr/koino_free_exetaseis/ ή στο fax: 210 3644 441 ή στο email: info@apr.com.gr