NEA

Draeger Hellas: 10 χρόνια «Tεχνολογία για τη Ζωή»

Draeger Hellas: 10 χρόνια «Tεχνολογία για τη Ζωή»

Η Draeger Hellas φέρνει νέα προσέγγιση για την πρόληψη με ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας που υποστηρίζουν και σώζουν ζωές στους τομείς της υγείας και περίθαλψης ασθενών και της τεχνικής ασφάλειας, αξιοποιώντας και το εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο των Συμπράξεων Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).

 

Κάνοντας πράξη το σύνθημά της «Τεχνολογία για τη ζωή» και στην ελληνική αγορά, όπου συμπληρώνει πλέον 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, η εταιρεία μεταφέρει την εμπειρία, την τεχνογνωσία, αλλά και τις καινοτόμες προτάσεις της μητρικής Draeger Group που πρωτοπορεί εδώ και 130 χρόνια σε 190 χώρες, και καταθέτει τη δική της, ολοκληρωμένη πρόταση σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Σε αυτή την κατεύθυνση θέτει ως βασικές προτεραιότητες, αφενός στον τομέα της περίθαλψης ασθενών, τη συμβολή της στην πρόληψη των νοσοκομειακών λοιμώξεων και, αφετέρου στον τομέα της τεχνικής ασφάλειας, στην πρόληψη σε χώρους εργασίας που ενέχουν κίνδυνο για το προσωπικό.

Η πρόταση Total Care Hospital

Η πρόταση συμβάλει στην επίλυση του προβλήματος των νοσοκομειακών λοιμώξεων, οι οποίες οφείλονται σε ένα μεγάλο βαθμό στην έλλειψη σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Κύριοι άξονες της ανωτέρω πρότασης αποτελούν η αναβάθμιση του υπάρχοντος εξοπλισμού και η ηλεκτρονική διαχείριση των δεδομένων των ασθενών στη μονάδα ΜΕΘ και στο χειρουργείο.

Η πρόταση περιλαμβάνει σχέδιο για τα θέματα ασφάλειας προσωπικού, ασθενών και επισκεπτών στο Νοσοκομείο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, και μέσα διαφυγής σε περίπτωση έκτακτων καταστάσεων (όπως πυρκαγιά) και επιπλέον σχετική εκπαίδευση για όλα τα παραπάνω.

Η υλοποίηση των παραπάνω μπορεί να γίνει και μέσω προτάσεων ΣΔΙΤ εξασφαλίζοντας ταχύτητα και ευελιξία, ενώ εξοικονομεί και πόρους για το Δημόσιο.