NEA

Συνέδριο για τα Αυτοάνοσα Ρευματικά Νοσήματα στο πεδίο της Αναπαραγωγής

Συνέδριο για τα Αυτοάνοσα Ρευματικά Νοσήματα στο πεδίο της Αναπαραγωγής

«Η Αυτοανοσία συναντά τις ιατρικές ειδικότητες στο πεδίο της Αναπαραγωγής» είναι ο τίτλος του συνεδρίου που διοργανώνει η  Κλινική Αυτοάνοσων Ρευματικών Νοσημάτων του Metropolitan General με Διευθύντρια την κα Ελένη Κομνηνού,  το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, στην αίθουσα «Μίκης Θεοδωράκης»  του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού. (Λ. Περικλέους  55, Χολαργός).

Τα αυτοάνοσα νοσήματα αποτελούν σήμερα «επιδημία» για την κοινωνία, ενώ η συνύπαρξη αυτοάνοσου νοσήματος και κύησης παρουσιάζεται ολοένα και συχνότερα στην καθημερινή εκτέλεση του έργου των ιατρών, των εμπλεκόμενων και μη - με οποιονδήποτε τρόπο-  σε αυτό το αντικείμενο.

Στόχοι του Συνεδρίου «Η Αυτοανοσία συναντά τις ιατρικές ειδικότητες στο πεδίο της Αναπαραγωγής» είναι: η ενημέρωση ιατρών και ασθενών ότι η τεκνοποίηση γυναικών και αντρών με αυτοάνοσο νόσημα είναι πλέον εφικτή - υπό ορισμένες προϋποθέσεις, και η ανάδειξη της σημασίας που έχει η επίτευξη σωστής επικοινωνίας και συνεργασίας των εμπλεκόμενων ιατρικών ειδικοτήτων στο πεδίο της αναπαραγωγής.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα χορηγηθούν 7 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.