NEA

Αισιοδοξία και συγκίνηση για το μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, που, για πρώτη φορά, στέκεται όρθιος

Αισιοδοξία και συγκίνηση για το μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, που, για πρώτη φορά, στέκεται όρθιος

Μία χτεσινή ανάρτηση που έκαναν οι γονείς του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ σκόρπισε συγκίνηση σε όλο το πανελλήνιο, σε όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται και προσεύχονται για τη θετική έκβαση της θεραπείας του.

Πιο συγκεκριμένα, ένα βίντεο –το οποίο αναρτήθηκε από τους γονείς του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ στη σελίδα «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ» στο Facebook– στο οποίο φαίνεται ότι στέκεται για πρώτη φορά στα πόδια του κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σκορπά χαμόγελα αισιοδοξίας.

 Δείτε το βίντεο εδώ

«Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη από εξετάσεις και φυσικοθεραπείες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι και θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χάρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό!!! Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δίνει ο μικρός μας και εσείς!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα», αναφέρουν οι γονείς του μικρού στην ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται ότι η προγραμματισμένη χορήγηση της θεραπείας στον Παναγιώτη Ραφαήλ, ο οποίος βρίσκεται σε νοσοκομείο της Βοστώνης, ολοκληρώθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2019.

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, αμέσως μετά τη γέννησή του, τον Απρίλιο του 2018, διαγνώστηκε με τη σπάνια πάθηση της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας τύπου 1, μια σπάνια εκφυλιστική νόσο που προσβάλλει όλο το μυϊκό σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας κατάποσης κι αναπνοής.

Έκτοτε, ο μικρούλης δίνει καθημερινά μάχη με το συγκεκριμένο νόσημα έχοντας τους γονείς του στο πλάι του.