NEA

Εγκαινιάστηκε σύγχρονο Οδοντιατρικό Ιατρείο στο ΝΙΜΤΣ

Εγκαινιάστηκε σύγχρονο Οδοντιατρικό Ιατρείο στο ΝΙΜΤΣ

Στο υψηλό επιστημονικό επίπεδο και τις άριστες υπηρεσίες των Στρατιωτικών Νοσοκομείων αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, Γ.Πατούλης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης των εγκαινίων στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ.

 

Ειδικότερα, εγκαινιάστηκε νέο, σύγχρονο Οδοντιατρικό Ιατρείο στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ), το οποίο αναβαθμίζει περαιτέρω την παρεχόμενη περίθαλψη που παρέχει το συγκεκριμένο δημόσιο γενικό νοσοκομείο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης των εγκαινίων, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, στο ανακαινισμένο Αμφιθέατρο του νοσοκομείου, ο πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής, Γ.Πατούλης, στο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στο υψηλό επιστημονικό επίπεδο των Στρατιωτικών Νοσοκομείων και στην ανάγκη στήριξή τους από την πολιτεία.

«Τα Στρατιωτικά νοσοκομεία προσφέρουν άριστες υπηρεσίες και διακρίνονται για την οργάνωση και το υψηλό επιστημονικό επίπεδό τους», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.

«Θα πρέπει, ωστόσο, να γίνει κατανοητό ότι πρέπει να υποστηριχθούν από την πολιτεία προκειμένου να διατηρήσουν το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Προτιθέμεθα να συμβάλλουμε στο μερίδιο που μας αναλογεί στην τεχνολογική αναβάθμισή τους, καθώς θεωρούμε ότι επιτελούν υποδειγματικά το σημαντικό έργο τους».

Ρ.Σ.