NEA

Γ. Πατούλης: Ο ΙΣΑ συνεχίζει να πρωτοστατεί στη χάραξη των πολιτικών για την υγεία σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο

Γ. Πατούλης: Ο ΙΣΑ συνεχίζει να πρωτοστατεί στη χάραξη των πολιτικών για την υγεία σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 5η τριμηνιαία συνάντηση ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Προγράμματος InteropEHRate, το διήμερο 14 έως 16 Ιανουαρίου, με την πρώτη μέρα να φιλοξενείται στα γραφεία του Ι.Σ.Α.

Εκ μέρους του προέδρου του Ι.Σ.Α. Γ. Πατούλη, ο αντιπρόεδρος κ. Φ. Πατσουράκος καλωσόρισε τους εταίρους που ταξίδεψαν από την Ιταλία, το Βέλγιο, την Αυστρία, τη Γερμανία και τη Ρουμανία για να συμμετάσχουν στην εσωτερική συνάντηση του έργου, ενόψει της πρώτης του αξιολόγησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 13 Φεβρουαρίου του 2020.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΙΣΑ συμμετέχει στο πρόγραμμα, διάρκειας 3,5 ετών, ως ένας από τους 16 ευρωπαϊκούς εταίρους που στόχο έχει τη δημιουργία υποδομών και εφαρμογών για μια έξυπνη ηλεκτρονική κάρτα υγείας ασθενών, με προσβασιμότητα σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.

Στο άμεσο μέλλον ο ΙΣΑ θα παρουσιάσει σε ιατρούς, ενώσεις ασθενών και άλλους φορείς τα πρωτότυπα των εφαρμογών που έχουν αναπτυχθεί, όπως και το φυλλάδιο του έργου μεταφρασμένο στα Ελληνικά και θα συνεισφέρει με προτάσεις για την βελτίωση και προσαρμογή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σας προτρέπουμε να επισκεφθείτε την νέα ιστοσελίδα του έργου (https://www.interopehrate.eu/) και να ακολουθήσετε τον αντίστοιχο λογαριασμό twitter (https://twitter.com/interopehrate - @interopEHRate ), που ενημερώνεται τακτικά με νέα και εκδηλώσεις του έργου.