NEA

Προσφορά ισοπροπυλικής αλκοόλης στα φαρμακεία από την Atmos Lab

Προσφορά ισοπροπυλικής αλκοόλης στα φαρμακεία από την Atmos Lab

Η Atmos Lab, η μεγαλύτερη ελληνική εξαγωγική εταιρεία υγρών αναπλήρωσης στην Ελλάδα, σε αγαστή   συνεργασία   με   τον   κ.   Λουράντο,   τον   Πρόεδρο   του   Φαρμακευτικού   Συλλόγου   Αττικής, παρέδωσε στον  ΠΡΟ.ΣΥ.ΦΑ.ΠΕ. την Τετάρτη  και την  Πέμπτη,  συνολικά 1.600  φιάλες των  500ml ισοπροπυλικής αλκοόλης,  φαρμακευτικής  καθαρότητας,  για την  κάλυψη των τεράστιων  αναγκών των φαρμακείων της Αττικής.

Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές για την πατρίδα, όλοι οι παράγοντες που έχουν τη δυνατότητα, πρέπει να αφουγκράζονται τις ανάγκες που ανακύπτουν και να δρουν άμεσα και αποτελεσματικά.

Σύμφωνα με το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ, λόγω της αιφνίδιας έξαρσης των κρουσμάτων, τα φαρμακεία εμφάνισαν τρομακτική ανεπάρκεια σε στοιχειώδεις πρώτες ύλες όπως η ισοπροπυλική αλκοόλη.

Χωρίς δισταγμό και με υψηλό το αίσθημα της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Atmos Lab και ταυτόχρονα Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Προϊόντων Ατμίσματος, αποφάσισε να διαθέσει όλο το διαθέσιμο απόθεμα σε  αλκοόλη, προκειμένου να στηριχθεί  ο  Φαρμακοποιός,  που  δίνει μάχη  καθημερινά  κι  αυτός, ενάντια στην καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε:

«Για   εμάς   πατριωτισμός   τούτες   τις   ώρες   είναι   η   έμπρακτη   αλληλεγγύη,   σε   όσους   έχουν   τη μεγαλύτερη ανάγκη. Όλοι μαζί, σα μία γροθιά, θα καταφέρουμε να νικήσουμε τον ύπουλο αόρατο εχθρό που ακούει στο όνομα Covid19. Όποιος είναι σε θέση, τώρα είναι η ώρα για να «βάλει πλάτη» στην πανεθνική προσπάθεια να αντέξουμε και να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη περιπέτεια.

Η   προσφορά   μας   ας   αποτελέσει   το   παράδειγμα   για   όλες   τις   επιχειρήσεις   που   μπορούν   να ανακουφίσουν όσους πλήττονται περισσότερο, να εφοδιάσουν εκείνους που έχουν μεγαλύτερες και σημαντικότερες ανάγκες στη μάχη για τον κορωνοϊό.

Επί 10 χρόνια παλεύουμε να σταματήσουμε το κάπνισμα στους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

Σήμερα καλούμαστε να σταματήσουμε την  εξάπλωση του κορωνοϊού. Θα το καταφέρουμε, όλοι μαζί, υπηρετώντας ως στρατιώτες την Ελληνική Πολιτεία στην προσπάθεια να βγούμε νικητές.

Ζούμε ιστορικές στιγμές και σε αυτή την ιστορία πασχίζουμε και θα έχουμε ένα αίσιο τέλος.

Σήμερα καλούμαστε   να  σταματήσουμε   την  εξάπλωση  του   κορωνοϊού.  Θα   το  καταφέρουμε, όλοι μαζί,  υπηρετώντας ως  στρατιώτες την Ελληνική  Πολιτεία  στην προσπάθεια να  βγούμε  νικητές.

Ζούμε ιστορικές στιγμές και σε αυτή την ιστορία πασχίζουμε και θα έχουμε ένα αίσιο τέλος».