NEA

Επίσκεψη της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στο υπουργείο Υγείας  

Επίσκεψη της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στο υπουργείο Υγείας   

Από τη Μαρία Τσιλιμιγκάκη

Τους 13 έφτασαν σήμερα οι νεκροί στην Ελλάδα καθώς κατέληξαν άλλα τρεις άνθρωποι, δύο άνδρες και μία γυναίκα. Εν τω μεταξύ σήμερα το πρωί τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, επισκέφτηκε στο υπουργείο, η νέα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της και τις ευχαριστίες της στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, που αυτές τις ώρες δίνει άοκνο αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Με την σειρά του ο κ. Κικίλιας ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας σχετικά με την εξάπλωση, μέχρι στιγμής, της νόσου στον ελληνικό πληθυσμό και τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει το υπουργείο τόσο για την πρόληψή της όσο και για τη νοσηλεία όσων έχουν νοσήσει.

Έκκληση της Προέδρου

Με αφορμή την επίσκεψη αυτή, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επαναλαμβάνει  έκκληση προς τους Έλληνες πολίτες, να συνδράμουν το έργο των γιατρών, ακολουθώντας αυστηρά τις οδηγίες των ειδικών. «Οι περιορισμοί που έχουν επιβληθεί είναι απόλυτα αναγκαίοι για να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον και ιδιαίτερα τους πιο ευάλωτους ανάμεσά μας. Είναι προσωπική ευθύνη όλων μας να αποδείξουμε ότι μπορούμε να βγούμε νικητές και από αυτήν την περιπέτεια», τόνισε η κ. Σακελλαροπούλου.