NEA

Virtual και δωρεάν πραγματοποιείται το Συνέδριο "Eyeforpharma Barcelona 2020"

Virtual και δωρεάν πραγματοποιείται το Συνέδριο

Υπό την απειλή της ραγδαία εξελισσόμενης πανδημίας της COVID-19, το “Eyeforpharma Barcelona 2020”, που από χτες ξεκίνησε τις εργασίες του στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, αποφασίστηκε να μετατραπεί από ένα κλασικό συνέδριο με φυσικές παρουσίες και συμμετοχές και να «τρέξει» ως εικονικό γεγονός, ανταποκρινόμενο στην έκτακτη πραγματικότητα, ώστε να διασφαλιστεί η υγεία των συμμετεχόντων.

Από τη Ρούλα Σκουρογιάννη

Έτσι, περισσότεροι από 2.000 συμμετέχοντες –αφού ακόμα μπορούν να εγγράφονται ενδιαφερόμενοι στην πλατφόρμα του συνεδρίου– θα έχουν τη δυνατότητα να μετάσχουν στην πρώτη ηλεκτρονική έκδοση αυτού του Συνεδρίου ανταλλάσσοντας ιδέες, γνώσεις, εμπειρίες και απόψεις, έως τις 3 Απριλίου, που το συνέδριο θα ολοκληρώσει τις εργασίες του.

«Παρά τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, δεν υπήρξε ποτέ μεγαλύτερη ανάγκη μας να συνεργαστούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες και να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις του κλάδου μας», δήλωσε ο Blair Gottscho, Διευθύνων Σύμβουλος του Eyeforpharma. «Για το λόγο αυτό, πρέπει να αποδώσουμε τις αξίες που μπορούμε: το μέλλον της βιομηχανίας μας εξαρτάται από την πολυμάθεια και τη διασύνδεση. Είμαστε υπερήφανοι που ξεκινάμε αυτήν την εικονική προσφορά που περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο της εκδήλωσης, την εκπαίδευση, τη δικτύωση και άλλα», πρόσθεσε και εξήγησε ότι η απόφαση πάρθηκε μετά από συζητήσεις με τους συμμετέχοντες και με τη σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκομένων. «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους ομιλητές που, παρά την ανατροπή, δεσμεύτηκαν να υποστηρίξουν με την εικονική παρουσία τους το πρόγραμμα και να εξασφαλίσουν ότι η βιομηχανία μας θα συνεχίσει να αναπτύσσεται ακόμα και μέσα σε μια πολύ ταραχώδη περίοδο».

Οι συμμετέχοντες, οι ομιλητές και οι χορηγοί του Συνεδρίου εγγράφονται αυτόματα στο εικονικό Eyeforpharma Barcelona 2020”. Εκείνοι που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί και επιθυμούν να παρακολουθήσουν το πρώτο virtual συνέδριο μπορούν να το κάνουν, βρίσκοντας τις απαραίτητες πληροφορίες στο link: www.eyeforpharma.com/barcelona