NEA

Pfizer Hellas: Δωρεά 100 monitor μέτρησης ζωτικών λειτουργιών και 100.000 μασκών στο ΕΣΥ

Pfizer Hellas: Δωρεά 100 monitor μέτρησης ζωτικών λειτουργιών και 100.000 μασκών στο ΕΣΥ

Σε δωρεά 100 monitors μέτρησης ζωτικών λειτουργιών, για τον εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ και 100.000 ειδικών προστατευτικών μασκών τύπου FFP2 για χρήση από τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Ε.Σ.Υ προχώρησε η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer Hellas.

Ήδη η εταιρεία έχει προχωρήσει στην προμήθεια των υλικών και προβλέπεται η σταδιακή τους παράδοση στο Ε.Σ.Υ. εντός των επόμενων 10 ημερών

Όπως ανέφερε σε δήλωση του ο κ. Ζαχαρίας Ραγκούσης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Hellas «Η Pfizer Hellas, εδώ και 60 χρόνια εργάζεται για τη φροντίδα των ασθενών στην Ελλάδα. Σήμερα, σε μια περίοδο όπου η χώρα δοκιμάζεται από μια πρωτοφανή υγειονομική απειλή, συνεχίζουμε να είμαστε εδώ, έμπρακτα και ουσιαστικά. Η δωρεά αυτή είναι μέρος της συνεισφοράς μας στην προσπάθεια να σωθούν πολύτιμες ζωές, αλλά και για να στηρίξουμε τους ανθρώπους που δίνουν ηρωικά τη μάχη από την πρώτη γραμμή.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι η επιστήμη και αυτή τη φορά θα δώσει στην ανθρωπότητα τα όπλα για να κερδίσει τον πόλεμο κατά του COVID-19. Η Pfizer ήδη πρωταγωνιστεί σε αυτή την προσπάθεια, κινητοποιώντας το σύνολο των πόρων και της τεχνογνωσίας της. Μέχρι τότε, συνεχίζουμε να δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη, με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη».