NEA

Οκτώ οχήματα στη διάθεση γιατρών για επισκέψεις κατ' οίκον σε πολίτες μετά από κλήση στο 1110

Οκτώ οχήματα στη διάθεση γιατρών για επισκέψεις κατ' οίκον σε πολίτες μετά από κλήση στο 1110

Στόλος 8 οχημάτων θα αξιοποιηθεί από την Περιφέρεια Αττικής και τον ΙΣΑ για την οργάνωση δικτύου άμεσης επέμβασης γιατρών που θα πραγματοποιούν κατ’ οίκον επίσκεψη σε πολίτες που ζητούν βοήθεια μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 1110.


Ειδικότερα, με 8 οχήματα citroen προσφορά της εταιρείας leasing Arval Hellas, μέλος του Ομίλου BNP Paribas, ενισχύεται η ομάδα κρούσης του τηλεφωνικού κέντρου 1110 της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ.

Όπως επισημάνθηκε από τον Περιφερειάρχη, Γ. Πατούλη, κατά τη διάρκεια της παραλαβής, ο στόλος των οχημάτων θα αξιοποιηθεί για την οργάνωση δικτύου γιατρών που θα πραγματοποιούν  κατ’ οίκον επίσκεψη σε πολίτες που ζητούν βοήθεια μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 1110.  

Τη παράδοση των οχημάτων έκανε ο Γενικός Διευθυντής Arval Hellas, Άκης Λιούνης.
Ο Γ. Πατούλης σε δηλώσεις του ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία για την προσφορά της επισημαίνοντας:

«Οι προσφορές του επιχειρηματικού κόσμου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού δημιουργούν ένα σημαντικό κίνημα αλληλεγγύης και μια συμμαχία ευθύνης. Ευχαριστώ θερμά την εταιρεία Arval Hellas, η οποία με τη προσφορά της μας επιτρέπει να αναπτύξουμε ένα δίκτυο άμεσης επέμβασης ιατρών σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Αυτές τις δύσκολες ημέρες διαπιστώνω με ικανοποίηση ότι το κίνημα των προσφορών του επιχειρηματικού κόσμου αυξάνεται καθημερινά με στόχο την ανάπτυξη μιας ασπίδας προστασίας των πολιτών απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού. Με ευαισθητοποίηση και σύμπνοια όλοι μαζί  δίνουμε τον αγώνα για την ενίσχυση της κοινής προσπάθειας. Σε αυτή τη δύσκολη εθνική μάχη που δίνει η χώρα απαιτείται συστράτευση και έμπρακτη αλληλεγγύη απ΄ όλους μας».