NEA

Έφυγε από τη ζωή η Άντζελα Βερναδάκη

Έφυγε από τη ζωή η Άντζελα Βερναδάκη

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου 9 Μαΐου, η Άντζελα Βερναδάκη 

Η Άντζελα υπήρξε σημαντικό στέλεχος της φαρμακοβιομηχανίας στην Ελλάδα. Ως Market Access, Government & External Affairs Director της Abbvie συνέβαλλε σημαντικά στην ανάδειξη του MA&ER ως στρατηγικού πυλώνα της εταιρίας, μέσα από καινοτόμες πρωτοβουλίες οι οποίες είχαν ως στόχο την πρόσβαση σε θεραπείες, τη βελτίωση της ζωής των ασθενών και τη βιωσιμότητα του συστήματος υγείας.

H Άντζελα Βερναδάκη ήταν η φωνή της λογικής σε μια παράλογη εποχή. Από τη θέση που κατείχε με συνεχή δράση, ομιλίες, παρεμβάσεις και αρθρογραφία, επιχείρησε να ανοίξει δρόμους και διαύλους επικοινωνίας σε ένα πεπαλαιωμένο αρτηριοσκληρωτικό σύστημα υγείας προσπαθώντας να αναδείξει, τη σημασία της σωστής συνεργασίας μεταξύ κράτους και εταιρειών επ’ ωφελεία των ασθενών και της οικονομίας της χώρας.

Είναι δεδομένο ότι η απώλεια της είναι πλήγμα για την υγιή επιχειρηματικότητα της φαρμακοβιομηχανίας στην Ελλάδα όπως και για την εμπέδωση  της καινοτομίας στο φάρμακο για την Ελληνική πραγματικότητα στην  υγεία.

Το Dailypharmanews.gr υποβάλει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

 

Η ανακοίνωση της Abbvie

Αγαπητοί,

Με βαθιά θλίψη σας ενημερώνουμε ότι η αγαπημένη μας συνάδελφος Άντζελα Βερναδάκη έφυγε από κοντά μας σήμερα το πρωί.

Η Άντζελα εργάστηκε για περισσότερα από 10 χρόνια στην AbbVie, συστήνοντας ουσιαστικά το τμήμα του Market Access & External Relations στο ελληνικό υποκατάστημα.

Μέσα από τον ηγετικό της ρόλο στο Management Team συνέβαλλε σημαντικά στην ανάδειξη του MA&ER ως στρατηγικού πυλώνα της εταιρίας, μέσα από καινοτόμες πρωτοβουλίες οι οποίες είχαν ως στόχο την πρόσβαση σε θεραπείες, τη βελτίωση της ζωής των ασθενών και τη βιωσιμότητα του συστήματος υγείας.

Η Άντζελα πίστευε πολύ στην ομάδα της και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για πολλούς συναδέλφους, στους οποίους έδωσε την ευκαιρία να μάθουν από εκείνη και να αναπτυχθούν.  

Θα τη θυμόμαστε και θα τη θαυμάζουμε πάντα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την ασθένειά της. Την αξιοπρέπεια, το πάθος της, την επιμονή, τη μαχητικότητα και τη μεγάλη αγάπη της για τη ζωή.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί τη Δευτέρα 11 Μαΐου, στις 11:00 το πρωί, στο Νέο Κοιμητήριο Άνω Γλυφάδας, τέρμα Μικράς Ασίας, Γλυφάδα 16562.

Υποβάλλουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Καλό ταξίδι Άντζελα.

 

Άκης Αποστολίδης

Μελίνα Θωμαΐδου