NEA

Διαδικτυακό σεμινάριο για τη γυναίκα & τα ρευματικά νοσήματα από την ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.

Διαδικτυακό σεμινάριο για τη γυναίκα & τα ρευματικά νοσήματα από την ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.

«Γυναίκα & Ρευματικά Νοσήματα: Μύθοι και πραγματικότητα» είναι το θέμα του live διαδικτυακού σεμιναρίου*, που θα πραγματοποιήσει η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, στις 18:00 έως τις 19:00, μέσω της σελίδας της στο facebook http://www.facebook.com/eleanarheumatism. 

 

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

 

  • «Οι επιπτώσεις των αυτοάνοσων νοσημάτων στην ψυχική υγεία των γυναικών», με ομιλητή τον κ. Γιώργο Παπαζήση, Ψυχίατρο-Ψυχοθεραπευτή, Αναπλ. Καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας & Κλινικής Φαρμακολογίας Α.Π.Θ.
  • «Ρευματικά Νοσήματα στην αναπαραγωγική ηλικία και την κύηση», με ομιλητή τον κ. Παναγιώτη Χριστόπουλο, Γυναικολόγο-Μαιευτήρα, Αναπλ. Καθηγητή Γυναικολογίας & Μαιευτικής ΕΚΠΑ.
  • « Γυναίκα και Ψωριασική Αρθρίτιδα: Οι αλλαγές στην καθημερινότητά τους», με ομιλητή τον κ. Σπυρίδωνα Νίκα, Ρευματολόγο.

 

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια προσπάθεια της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.  για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των ασθενών πανελλαδικά.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν, ενώ όσοι επιθυμούν μπορεί να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτά στο fb ή στο email info@arthritis.org.gr

 

 

*Το διαδικτυακό σεμινάριο πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των UCB και Digital Task.