NEA

4.000 μάσκες θα διανείμει δωρεάν ο Φ.Σ.Θ.

4.000 μάσκες θα διανείμει δωρεάν ο Φ.Σ.Θ.

Τέσσερις χιλιάδες μάσκες θα διανείμει δωρεάν στους πολίτες ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, στο πλαίσιο δράσης που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου (ώρες 10:00-18:00), στη συμβολή της οδού Μητροπόλεως με την Αριστοτέλους. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η άμεση και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών για τη σωστή χρήση της μάσκας και για την προστασία που παρέχει στη μάχη κατά της λοίμωξης Covid-19.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα στηθούν δύο σταντ, από τα οποία θα γίνεται η διανομή των μασκών. Κάθε μάσκα θα περικλείεται σε ατομική συσκευασία και στο πίσω μέρος της θα υπάρχουν οδηγίες για την ορθή χρήση της.

«Οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης συμμετέχουν σε δράσεις που συμβάλλουν στην προάσπιση της δημόσιας Υγείας και ενώνουν τη φωνή τους με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο και τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης για να περάσουν σε όλους τους πολίτες το μήνυμα ότι η χρήση μάσκας παραμένει το πιο ισχυρό όπλο στην προφύλαξή μας από τον κορωνοϊό», δηλώνει ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Διονύσιος Ευγενίδης. (Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)