NEA

PHILIPS: Υγεία χωρίς όρια σημαίνει καλύτερη ζωή

PHILIPS: Υγεία χωρίς όρια σημαίνει καλύτερη ζωή

Η Philips, με περισσότερα από 125 χρόνια εμπειρίας παγκοσμίως και 90 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ιατρικής μέριμνας και των καταναλωτικών προϊόντων, δημιουργώντας καινοτόμες τεχνολογίες που προσφέρουν συνεχή υποστήριξη και φροντίδα σε κάθε βήμα της ζωής του ανθρώπου.

 

Προσεγγίζοντας ολιστικά το ταξίδι της ζωής των ανθρώπων, η Philips γνωρίζει ότι ο κόσμος των καταναλωτικών προϊόντων είναι αλληλένδετος με τον κόσμο της ιατρικής περίθαλψης, όπως ακριβώς και οι λύσεις που προσφέρει. Ξεκινώντας από την υγιεινή διαβίωση, την πρόληψη, τη διάγνωση ακριβείας, τη θεραπεία και την εξατομικευμένη θεραπεία - μέσω της φροντίδας στο σπίτι, υποστηρίζει έμπρακτα την παροχή σωστής φροντίδας την κατάλληλη στιγμή, συνδυάζοντας αρμονικά τις υπηρεσίες που προσφέρει η τεχνολογία στον άνθρωπο.

 

Έχοντας ως γνώμονα την υγεία ως ένα σύνολο παροχών, η Philips βρίσκει τα οφέλη και προωθεί τις καινοτομίες που συμβάλλουν στην επίτευξη ενός «τετραπλού σκοπού»: καλυτέρευση της εμπειρίας των ασθενών, βελτίωση των αποτελεσμάτων της υγειονομικής περίθαλψης, μείωση του κόστους της περίθαλψης και βελτίωση των συνθηκών εργασίας των επαγγελματιών υγείας.

 

Το όραμά της είναι να δημιουργήσει υγιείς και βιώσιμες κοινωνίες μέσω καινοτόμων λύσεων, με στόχο τη βελτίωση της ζωής 3 δισεκατομμυρίων ανθρώπων ετησίως έως το 2030.

 

Γιατί για τη Philips υπάρχει πάντα ένας τρόπος να κάνουμε τη ζωή καλύτερη.