NEA

Ο ΥΦΕΘΑ για τις ελλείψεις τεχνολόγων στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθήνας

Ο ΥΦΕΘΑ για τις ελλείψεις τεχνολόγων στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθήνας

«Το σύνολο του υπηρετούντος υγειονομικού προσωπικού ειδικότητας Βοηθού Ακτινολογικού Εργαστηρίου (Β/ΑΚΤ) του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ), υπερκαλύπτει τις προβλεπόμενες οργανικές θέσεις, σύμφωνα με τους εγκεκριμένους και ισχύοντες πίνακες Οργάνωσης και Υλικού του ΝΝΑ, ενώ κατά τις προβλεπόμενες διατάξεις, το προσωπικό της συγκεκριμένης ειδικότητας, εκτελεί 24ώρες υπηρεσίες στο ακτινολογικό τμήμα του εν λόγω νοσοκομείου».

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης με θέμα «Ελλείψεις τεχνολόγων στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθήνας».

 

Παράλληλα υπενθύμισε τα εξής:

«Οι μεταθέσεις και οι τοποθετήσεις του προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού(ΠΝ) ρυθμίζονται από το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, το οποίο τηρείται απαρέγκλιτα.

Περαιτέρω ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των μεταθέσεων του προσωπικού του ΠΝ διέπονται, κατά προτεραιότητα, από υπηρεσιακά κριτήρια με αντικειμενικό σκοπό την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών και την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία των πολεμικών πλοίων και υπηρεσιών του».