NEA

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται η Φ. Γεννηματά

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται η Φ. Γεννηματά

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Νοσκομείο η «κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσο».

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα εχτές η ίδια απέσυρε την υποψηφιότητά της για την εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, λόγω επιδείνωσης της υγείας της.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια: «Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής». Τονίζει πως «ως πρόεδρος, μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητά μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Την στήριξή τους στην κ. Γεννηματά εξέφρασε σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας

Κ. Μητσοτάκης: «Ευχή όλων η γρήγορη ανάρρωση»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την εξής ανάρτηση στο διαδίκτυο για την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά: «Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή».

Αν. Λοβέρδος: Είμαι δίπλα στη Φώφη Γεννηματά ως φίλος και σύντροφος

Τη συμπάθειά του για την επιδείνωση της υγείας της Φώφης Γεννηματά εξέφρασε ο συνυποψήφιός της, Ανδρέας Λοβέρδος. « Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.