NEA

H Astellas Brings a Better Christmas στο Χαμόγελο του Παιδιού

H Astellas Brings a Better Christmas στο Χαμόγελο του Παιδιού

Πιστή στη φιλοσοφία «Changing Tomorrow» που βρίσκεται στον πυρήνα της επιχειρηματικής πρακτικής της, η Astellas, για ακόμα μια χρονιά, στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού με στόχο την εκπλήρωση του οράματος της «Bring a Better Christmas».

Η πρωτοβουλία «Changing Tomorrow - Bring a Better Christmas»  εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς δέσμευσης της Astellas να υποστηρίζει προγράμματα για τη διάσωση και τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων στην Ευρώπη και τον κόσμο – από προσφορές έκτακτης βοήθειας σε περιοχές που έχουν υποστεί φυσικές καταστροφές, έως δραστηριότητες που ωφελούν τοπικές κοινότητες, την εκπαίδευση και την ιατρική έρευνα.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία πραγματοποίησε εορταστική εκδήλωση το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, όπου εργαζόμενοι της Astellas μαζί με τα παιδιά τους και παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού παρακολούθησαν την θεατρική παράσταση «Σαν Όνειρο Χριστουγεννιάτικης Νύχτας», ενώ στη συνέχεια διασκέδασαν όλοι μαζί σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Λιχουδιές, μπαλόνια, face painting, «ταρανδάκια» και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες παρέσυραν μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα τον γιορτών. Η εκδήλωση κορυφώθηκε με την … έλευση του Άγιου Βασίλη, ο οποίος αφού φωτογραφήθηκε με όλα τα παιδιά, μοίρασε Χριστουγεννιάτικα δώρα, δωροεπιταγές στα παιδιά από το Χαμόγελο του παιδιού και προσέφερε πραγματικές στιγμές χαράς και οικογενειακής θαλπωρής. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πολλές ευχές και μία υπόσχεση «Να αλλάξουμε τον κόσμο και να φέρουμε τα καλύτερα Χριστούγεννα σε όσους το έχουν ανάγκη».