NEA

ΕΔΕ στην Πρέβεζα για το διευθυντή του χειρουργικού τμήματος

ΕΔΕ στην Πρέβεζα για το διευθυντή του χειρουργικού τμήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες πού δημοσιεύτηκαν στο www.mypreveza.gr, μητέρα ανήλικου παιδιού, παραπονέθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου κι. Παππά, μετά από πλημμελή κατά την άποψή της αντιμετώπιση από τον Διευθυντή Τμήματος του νοσοκομείου, ενώ κατά τη γνώμη της το παιδί έχρηζε άμεσης εξέτασης.

Με απόφαση  της διοίκησης του νοσοκομείου, ένορκη διοικητική εξέταση για τέλεση πειθαρχικών παραπτωμάτων μη έγκαιρης εκπλήρωσης του καθήκοντος και της ανάρμοστης συμπεριφοράς διατάχθηκε από το Διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Μίλτο Παππά , για τον Διευθυντή  Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας. Η απόφαση της διοίκησης, αναρτήθηκε στη Διαύγεια και αποδέχεται το πόρισμα της Ε.Δ.Ε. όπως αυτή συντάχθηκε από τον Διευθυντή του Χειρουργικού τομέα κ. Επαμεινώνδα Λέκκα, όπου φαίνεται η τέλεση των παραπάνω πειθαρχικών παραπτωμάτων.

 Η διοίκηση εγκρίνει την άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά του Διευθυντή του Τμήματος και ορίζει, εντός χρονικού διαστήματος είκοσι (20) ημερών, να καταθέσει στη Διοίκηση του Νοσοκομείου την απολογία του, σχετικά με τα ανωτέρω αναφερόμενα παραπτώματα.