NEA

BORN TO BE DIFFERENT: Μία δράση αποδοχής της διαφορετικότητας αφιερωμένη στα παιδιά με αυτισμό

BORN TO BE DIFFERENT: Μία δράση αποδοχής της διαφορετικότητας αφιερωμένη στα παιδιά με αυτισμό

Ο μήνας Απρίλιος είναι αφιερωμένος στον αυτισμό. Σε αυτό το πλαίσιο και με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ διοργάνωσε μία ιδιαίτερη και πρωτότυπη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινότητας για τα παιδιά με αυτισμό, το Σάββατο, 14 Απριλίου, στην πλατεία Φλοίσβου, με προσκεκλημένο το σύλλογο μοτοσικλετιστών HOG – ΗΑRLEY OWNERS GROUP και υπό την αιγίδα του δήμου Π. Φαλήρου.

 

Με το σύνθημα «BORN TO BE DIFFERENT» στόχος ήταν να μεταδοθεί δυναμικά το μήνυμα της αποδοχής της διαφορετικότητας και το ότι μέσα από τη διαφορετικότητα συναντάμε τη μοναδικότητα που κρύβει ο καθένας μέσα του!

 

Το μήνυμα αυτό μεταδόθηκε με έναν ιδιαίτερο και εντυπωσιακό τρόπο: σαράντα περίπου μηχανές  HOG – ΗΑRLEY OWNERS GROUP διέσχισαν μία διαδρομή στην παραλιακή λεωφόρο μέσα στα όρια του Δήμου Παλαιού Φαλήρου ξεκινώντας από την πλατεία του Φλοίσβου. 

Στο τέλος της διαδρομής, οι μηχανές στάθμευσαν στην πλατεία Φλοίσβου, όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους και να ενημερωθούν για τις δράσεις του συλλόγου, υπό τον ήχο των δυνατών μουσικών επιλογών του Νίκου Τσιροζίδη και του Χρήστου Αγγελάκη της VIPARTIES.  

          

Στην εκδήλωση, που κινήθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού και θετικής ενέργειας,  συμμετείχαν ενεργά εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και πλήθος δημοτών, γονιών και παιδιών με και χωρίς αναπηρία.