NEA

Πανελλήνιο Πολυθεματικό Συνέδριο ΠΦΥ, 21 έως 24 Ιουνίου, στην Αγριά Βόλου

Πανελλήνιο Πολυθεματικό Συνέδριο ΠΦΥ, 21 έως 24 Ιουνίου, στην Αγριά Βόλου

Το τμήμα Π.Φ.Υ. της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ) σε συνεργασία με την Επιστημονική Εταιρεία Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΕΕΠΦΥ) και την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Εφαρμογών Πληροφορικής Υγείας (ΕΕΜΕΠΥ), διοργανώνουν και σας προσκαλούν στο «Πανελλήνιο Πολυθεματικό Συνέδριο ΠΦΥ», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο VALIS στην Αγριά Βόλου από 21 έως 24 Ιουνίου 2018.

 

Επιδίωξη της οργάνωσης του Συνεδρίου είναι η ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών, η πρακτική εφαρμογή, η συνεχιζόμενη ενημέρωση επί σύγχρονων μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας καθώς και η ανάπτυξη της αναγκαίας συνεργασίας ομάδας συναδέλφων διαφόρων Ιατρικών ειδικοτήτων και όλων των Επιστημόνων Υγείας (Ψυχολόγων – Κοινωνικών Λειτουργών – Φυσικοθεραπευτών – Τεχνολόγων Εργαστηρίων κ.α.), που εργάζονται στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (Π.Φ.Υ.).

 

Η ανάγκη αντιμετώπισης των ασθενών στην πρώτη επαφή, στην καθημερινή κλινική πράξη, στο Ιατρείο, στο Κ.Υ. ή στο Νοσοκομείο, απαιτεί τη βελτίωση της γνώσης, την αναβάθμιση της παρεχόμενης περίθαλψης με ευαισθητοποιημένο πολίτη και υπεύθυνο επιστήμονα, με αξίες σε κάθε πολιτισμένη γη.