NEA

Menarini Hellas - Κypropharm: Eπέκταση συνεργασίας στον τομέα προϊόντων αυτοθεραπείας

Menarini Hellas - Κypropharm: Eπέκταση συνεργασίας στον τομέα προϊόντων αυτοθεραπείας

Δυναμικά εισέρχεται η Menarini Hellas στην Κυπριακή αγορά προϊόντων αυτοθεραπείας

 

Ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες, η είσοδος της Menarini Hellas στην αγορά της Κύπρου και η συνεργασία των δύο εταιρειών και στον τομέα της αυτοθεραπείας.

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, που δόθηκε παρουσία του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου της Menarini Hellas κ. Γ. Συκιανάκη και του Δ/ντος Συμβούλου της Kypropharm κ. Α. Νικολάου, στη Λευκωσία.

 

Συγκεκριμένα, μετά την επιτυχημένη διάθεση των προϊόντων αυτοθεραπείας στην ελληνική αγορά, η Menarini Hellas προχώρησε στη διάθεση του πρωτότυπου και καινοτόμου χαρτοφυλακίου σκευασμάτων αυτοθεραπείας στην Κυπριακή αγορά.

Αναφερόμενος στο νέο τομέα δραστηριοποίησης της εταιρείας στην Κύπρο, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Menarini Hellas, κ. Γεώργιος Συκιανάκης, επεσήμανε: «Μετά την επιτυχή κυκλοφορία σειράς καινοτόμων φαρμάκων στον καρδιαγγειακό, αναπνευστικό αλλά και σε άλλους θεραπευτικούς τομείς, στην αγορά της Κύπρου μέσω της συνεργασίας με την εταιρεία Kypropharm,  συνεχίζουμε με σταθερά βήματα την αναπτυξιακή πορεία μας, ενισχύοντας την παρουσία μας με τη διάθεση ενός ιδιαίτερα πλεονεκτικού και καινοτόμου χαρτοφυλακίου προϊόντων στον τομέα της αυτοθεραπείας. Το νέο μας τμήμα, Consumer HealthCare, συγκροτήθηκε και στελεχώθηκε το 2016 με ιδιαίτερα υψηλό ανθρώπινο δυναμικό, έχοντας στόχο,  σε συνεργασία με τον  φαρμακοποιό, να προσφέρει στον καταναλωτή αξιόπιστες επιλογές που βελτιώνουν το επίπεδο ζωής, την υγεία κι ευεξία του».

Για την πολυετή συνεργασία των δύο εταιρειών, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kypropharm, κ. Ανδρέας Νικολάου, σχολίασε: «είναι μεγάλη μου χαρά που σας ανακοινώνουμε με τον πρόεδρο της Menarini Hellas, το λανσάρισμα των προϊόντων αυτοθεραπείας του Ομίλου Menarini στην Κύπρο, τα οποία είναι αξιόλογα και αξιόπιστα και διαφοροποιούνται από την υπόλοιπη αγορά, κάτι που χρειάζεται ο ιατροφαρμακευτικός κόσμος της Κύπρου».

 

Άποψη από τη συνέντευξη Τύπου (από αριστερά) διακρίνονται οι: Γεώργιος Συκιανάκης Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος Menarini Hellas, Σπύρος Μπόκιας BU Manager  τµήµα CHC Μenarini Hellas, και Ανδρέας Νικολάου Διευθύνων Σύμβουλος Kypropharm

 

 

Αναμνηστικό στιγμιότυπο. (Από αριστερά) διακρίνονται οι: Σπύρος Μπόκιας BU Manager  τµήµα CHC Μenarini Hellas, Γεώργιος Συκιανάκης Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος Menarini Hellas, Ελένη Γκουζιούτα Υπεύθυνη Επικοινωνίας Menarini Hellas και Ανδρέας Νικολάου Διευθύνων Σύμβουλος Kypropharm