NEA

Απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει τον Στ.Πουλή

Απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει τον Στ.Πουλή

Παύλος Πολάκης: «Πανηγυρίζει ο γνωστός παπατρέχας του Άδωνι»

Σταμάτης Πουλής: «Δεν θα σταματήσω να αποκαλύπτω τις παρανομίες που τον βαρύνουν προσωπικά»

 

Χωρίς τέλος είναι η κόντρα του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ (ΣΕΚΕΕΛ), Σταμάτη Πουλή με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη. Χθες, με αφορμή τη δημοσιοποίηση εκ μέρους του κ. Πουλή απόφασης δικαστηρίου που τον δικαιώνει ότι έπεσε θύμα συκοφαντικής δυσφήμισης εκ μέρους του αναπληρωτή υπουργού, και του επιδικάζει μάλιστα 8.000 ευρώ αποζημίωση, ξέσπασε νέος κύκλος αντιδικίας μέσω πάντα των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης... Οι χαρακτηρισμοί πολλοί, επί προσωπικού κυρίως, και οι υποστηρικτές του καθενός εξ αυτών να υποστηρίζουν ο καθένας τον δικό του, στα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις! Ένα πολιτικό «ξεκατίνιασμα» ολκής δηλαδή όταν η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί και όλοι οφείλουν να την σέβονται και να σιωπούν. Τι να σχολιάσω άλλο; Ας σιωπήσω κι εγώ!

 

Διαβάστε το σχόλιο που ανάρτησε στο Facebook ο κ. Πουλής: 

Πέρασε παραπάνω από ένας χρόνος από την ημέρα που ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε σφοδρή, συκοφαντική επίθεση εναντίον μου και εναντίον της οικογένειας μου. Ως όφειλα κατέφυγα στη Δικαιοσύνη έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στο έργο που αυτή επιτελεί. Στις 25/6/2018 εξεδόθη από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η υπ.αρ. 6827/2018 απόφαση που καταδικάζει τον αν. υπουργό Υγείας για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Μία μία οι ψευδείς κατηγορίες καταπίπτουν στη Δικαιοσύνη, όπως θα καταπέσουν και οι επόμενες.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα και ειδικότερα τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων καθώς και τους συναδέλφους εργαζομένους του ΚΕΕΛΠΝΟ για την αμέριστη συμπαράστασή τους στο πρόσωπό μου. Θέλω να διαβεβαιώσω τους πάντες και προς πάσα κατεύθυνση, πως όσο και αν στοχοποιηθώ, όση λάσπη και αν δεχτώ, όποια μέσα και αν χρησιμοποιήσει με στόχο να με φιμώσει, δε θα σταματήσω να αναδεικνύω και να αποκαλύπτω τις παρανομίες που τον βαρύνουν προσωπικά.

 

Δείτε το σχόλιο του κ. Πολάκη αντί άλλης απάντησης χθες στο facebook:

 

 

 

 

Πάντως από τον κ. Πολάκη το δικαστήριο ζητεί και ανάρτηση της απόφασής του στο λογαριασμό του στο facebook. Εκείνος υποστηρίζει ότι δεν του έχει κοινοποιηθεί. Να δούμε τι θα κάνει όταν του την κοινοποιήσουν.

 

 

 photo

 

 

 

 

 

 

Μ.Τ.