NEA

Απαράδεκτη και υγειονομικά επικίνδυνη η κατάσταση έξω από το νοσοκομείο Παίδων

Απαράδεκτη και υγειονομικά επικίνδυνη η κατάσταση έξω από το νοσοκομείο Παίδων

Για «υγειονομική βόμβα» κάνει λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς περιγράφοντας μία πραγματικά τριτοκοσμική κατάσταση χάους έξω από το κεντρικότερο παιδιατρικό νοσοκομείο της χώρας, καταγγέλλοντας το γεγονός στο δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη και ζητώντας του να λάβει μέτρα ώστε να μπει τέλος στην απαράδεκτη αυτή πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, αυτό που συμβαίνει γύρω από το νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού στο Γουδί, είναι μεγάλη φασαρία μέρα και νύχτα, παράνομη κατάληψη πεζοδρομίων και οδοστρώματος με οχήματα και αυτοσχέδιες σκηνές, σκουπίδια και σπασμένα μπουκάλια παντού, αυτοσχέδιες τουαλέτες σε κοινή θέα. Η κατάσταση αυτή που επικρατεί, γύρω από το νοσοκομείο, προκαλεί την έντονη ενόχληση κατοίκων, ασθενών καθώς και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Με αναφορά-καταγγελία που υπέβαλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς στο δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη ζητά να μπει τέλος στην απαράδεκτη κατάσταση χάους, δυσωδίας και επικινδυνότητας που ταλανίζει μια ολόκληρη περιοχή και τείνει να μετατραπεί μεταξύ άλλων σε υγειονομική βόμβα μια ανάσα από την είσοδο του νοσοκομείου Παίδων.