ΥΓΕΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ

4ο FORUM ΥΓΕΙΑΣ: Ένας μεγάλος θεσμός για την Υγεία, τη Διατροφή & την Ομορφιά τώρα και στη Β. Ελλάδα

4ο FORUM ΥΓΕΙΑΣ: Ένας μεγάλος θεσμός για την Υγεία, τη Διατροφή & την Ομορφιά τώρα και στη Β. Ελλάδα

Μετά τη φετινή επιτυχημένη διοργάνωση του 3ου στην Αθήνα, στις 17-18 Μαρτίου, στο Ζάππειο, που έφερε σε επαφή περισσότερους από 200 επιστήμονες υγείας, με ένα «διψασμένο» για γνώση, γεμάτο ερωτήσεις κοινό, το Forum ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, για να ανοίξει τις πύλες του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στις 24 – 25 Νοεμβρίου 2018.

 

Το Forum για την Υγεία καθιερώθηκε στην Αθήνα, εδώ και 3 χρόνια, από 20 Επιστημονικές Εταιρείες, τον Όμιλο Zita και το περιοδικό ΔΥΟ και κάτω από την αιγίδα φορέων, όπως ο Πανελλήνιος Ιατρικός  Σύλλογος, ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, τα Πανεπιστήμια Αθηνών και Μακεδονίας, οι Δήμοι Αθηνών και Θεσσαλονίκης κ.ά.

 

Ο θεσμός αποσκοπεί στο να φέρει κοντά και όσο γίνεται πιο διαδραστικά, το κοινό, με τους πλέον έγκριτους Επιστήμονες Υγείας αλλά και τη βιομηχανία, που υπεύθυνα στηρίζουν την Υγεία, τη Διατροφή αλλά και την Ευεξία και Ομορφιά των Ελλήνων πολιτών.

 

Η είσοδος σε όλες τις διαλέξεις και στον Εκθεσιακό χώρο είναι ελεύθερη και έτσι αναμένονται χιλιάδες πολίτες αλλά και Επαγγελματίες  Υγείας, από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

 

Επειδή η Υγεία, η Διατροφή και η Ομορφιά αφορά όλους μας, πάνω από 200 Ομιλητές, έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα διαλέξεων που δίνουν απαντήσεις σε όλα τα επίκαιρα  ζητήματα για τον Άνδρα, τη Γυναίκα και το Παιδί.

Καλή αντάμωση σε μια πραγματική γιορτή της Υγείας και του Ευ Ζην.

 

www.dyoforum.gr