NEA

Όταν τα προσωπικά δεδομένα γίνονται... προσωπική υπόθεση

Όταν τα προσωπικά δεδομένα γίνονται... προσωπική υπόθεση

Κατά την προσφιλή του συνήθεια ο αν. υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης, άνοιξε και πάλι διάλογο μέσω facebook, καταγγέλλοντας και δημοσιεύοντας (!) φωτογραφία της  απόφασης του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α) που αναφέρει ότι ο καταδικασμένος για την υπόθεση της Εnerga Αριστείδης Φλώρος, πάσχει από 70% αναπηρία και ο οποίος αποφυλακίστηκε βάση αυτού του πιστοποιητικού με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.  

«Λαμόγια», «τσογλάνια» και άλλα κοσμητικά επίθετα χρησιμοποιήθηκαν για να χαρακτηριστούν όσοι εξέδωσαν αυτή τη γνωμάτευση «σε έναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ 39 ετών» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ξεχνώντας προφανώς πάνω στην αγανάκτηση του το νέο νόμο που προστατεύει προσωπικά δεδομένα ακόμη και εάν είσαι απατεώνας με κεφαλαία ή με μικρά. Δεν σχολίασε απλώς αλλά δημοσίευσε επίσημο έγγραφο με όλα τα στοιχεία του συγκεκριμένου ατόμου. Το ΑΜΚΑ του, το όνομα πατρός, μητρός, ημερομηνία γέννησης, τα πάντα όλα!

Και ναι, θα συμφωνήσουμε και με τον κ. Πολάκη που θεωρεί ότι το θέμα θέλει διερεύνηση ως προς την ορθότητα της γνωμάτευσης,  όπως και η κ. Αχτσιόγλου, αλλά είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι ο κ. Πολάκης έχει διαπράξει μεγάλο ατόπημα που διώκεται με βάση το νέο νόμο Περί Προστασίας των Προσωπικών δεδομένων προβλέποντας μεγάλα πρόστιμα και ποινές φυλάκισης.

Στα νοσοκομεία φωνάζουν τους ασθενείς με ένα νούμερο για να μην αποκαλύπτεται η ταυτότητα τους δημοσίως και στο facebook ο Αν.Υπουργός(!) καταγγέλλει επωνύμως και λεπτομερώς δημοσιοποιώντας έγγραφο.   Η συνέχεια επί της οθόνης…

 

Το πλήρες κείμενο του κ. Πολάκη, χωρίς τη γνωμάτευση…

Πριν λιγο ήρθε στα χέρια μου η γνωμάτευση με την οποια αποφυλακίστηκε το λαμόγιο που ακούει στο όνομα ΦΛΩΡΟΣ !!!!

Δεν μιλησα δυο μέρες αφενός γιατι ειμαι σε τριήμερες " διακοπές",αφετέρου γιατι ήθελα να δω τι συμβαίνει .

Μετα απο αυτο θα πω μια κουβέντα μόνο !!!

Αυτά τα λαμόγια που έδωσαν τέτοιες γνωματεύσεις σε εναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ ,39 ετών για να του αθροίσουν ποσοστό αναπηρίας 70% θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ !!!!!

Πρωτοετής Φοιτητης της Ιατρικης καταλαβαίνει πως αυτά ειναι γνωμάτευση κατα παραγγελία προφανως με αντάλλαγμα ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΩ !!!

ΠΙΣΩ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ,δεν βάλαμε το κεφάλι μας στο ντορβά για να "καθαρίζετε" εσείς τους εγκληματίες και τους απατεώνες που ήπιαν το αίμα του ελληνικού λαού !!!

-------------------------------------

 

Και η ανάρτηση του κ. Πολάκη

 

photo